Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Nějak mi v tom článku chybí připomenutí, že daný Ben Gvir je individuum stylu tak zhruba Lubomíra Volného, a že tohle je první věc kterou ve své ministerské kariéře provedlo. Asi považuje všechny ostatní problémy v gesci svého ministerstva za vyřešené.

Poučení je zde nabíledni: v napjatých parlamentních situacích často sehrávají roli jazýčku na vahách individua, o které by si jinak nikdo ani neopřel kolo, a ta potom jeví sklony k exhibicionismu. Jakékoliv historické poměry na Chrámové hoře jsou oproti tomu zcela druhořadé

0 0
možnosti
Foto

Nepletete si náhodou Valné shromáždění OSN s Radou bezpečnosti OSN. To jsou dvě rozdílné organizace a každá se zabývá ničím jiným. To co uvádíte spíše spadá do kompetenci Valného shromáždění OSN.

0 0
možnosti
Foto

Pane Kindle, příliš Vaší poznámce nerozumím. V čem že si pletu RB a VS? O návštěvě Ben Gvira na Chrámové hoře jednala na žádost některých arabských zemí RB - a o vystoupení Erdana na tomto jednání je můj článek.

0 0
možnosti
MK

Tzv. Řada Bezpečnosti je dnes spolek starců, bez jakéhokoliv vlivu.

0 1
možnosti
JL

Pane Lubomíre Stejskale. OSN okamzite pri vzniku v San Francisku ukazala byt organizaci k nicemu. Jejeho "Rada bezpecnosti" je bezuba soucast cele organizace. Dokud tento clanek nebude mit "trest a odmenu"ve sve pravomoci a moznost ji provaet, je to "hlasna trouba lidstva". Je to spolek pro polityky ukazat jehich honosnost. I ty projevy na zacatku dalsiho sezeni od vlelitelu statu a zemi (v poradi asi 190 statu) jsou ukazkou "tlachani" o nicem.

Muje osobni pohled od prvni tridy obecne, rok po zalozeni teto organizace 1944. Je bez tlaku medii a postaveno na historii teto organizace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4819
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal