Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře, nejmenovaného autora všichni známe.

Ale píší zde i další duševně nezdraví jedinci (už podle zveřejněného textu), namátkově třeba pan Drozda (pokud si to jméno pamatuji přesně). 

Je tedy otázkou, zda je správné, aby každý mohl napsat jakýkoliv odpudivý článek, ať koprofágně ujetý, nebo jen obyčejně lživý. 

Redakce je z jedné strany napadána, že cenzuruje vcelku marginální věci a z druhé strany že nekoná v případě takovémto.

Kloním se k tomu, že když takoví lidé nebudou mít čtenáře, přestane je to bavit. Problémem je, že ti lži se neštítící autoři budou mít vždy dostatek tleskačů a klikálků, kteří ty výpotky budou pokládat za stvrzení a legitimaci svého směru politické nenávisti.

4 0
možnosti
JH

Nevstupuji dlouhodobě do podobných debat, ale tady přidám osobní zkušenost. Toho nejmenovaného blogera jsem snad poprvé (a naposled) otevřel před asi dvěma roky a jeho trochu směšné povídání jsem trochu ironicky okomentoval. Snad do 24 hodin mi přišel výhrůžný skoro dvoustránkový mail, že patřím do party jeho zavilých nepřátel a škůdců. Snad nemusím vysvětlovat, kam jsem ho poslal a od té doby jsem ho už neotevřel. Netuším, zda to mají řešit admini. Ono, když kdokoliv dospělý žije tím, že vede v nějakém žebříčku karm, je to na hození sítě. A pokud k tomu třeba ještě podvádí a různě chytračí, také je to na léčení.Já bych to vypustil, je to ztráta času.!!

8 0
možnosti
Foto

Kdybyste napsal, nemám ho a tyhle názory rád, pak to beru. Ale je to pokrytecké, někoho "omlouvat" psychickou nemocí - Vy ho jen předhazujete s radostí davu a ten dav stejně pokrytecky mu přeje jakési vyléčení... A k té Ukrajině, vždyť tam fašisté měli dost svých pomocníků, takový Babij Jar to dosvědčuje.

2 9
možnosti
Foto

autor o voze, vy o koze

7 0
možnosti
Foto

Po roce a půl na tomto blogu ponechávám v rámci uchování slušné hodnoty krevního tlaku a dobré nálady některé blogery zcela bez povšimnutí, jakkoli jsou názvy jejich článků lákavé. Každý má právo na občasný úlet při psaní /komu se to nestalo,že/, nicméně u některých z nich jde o jednoznačný a neměnný trend. Dopředu vím, o  čem píší, s jejich články nesouhlasím a nechci mařit čas zbytečnou diskusí, která k ničemu nepovede.

Pane Stejskale, pište dál, zajímavě jak doposud, a panu Olšerovi nechte jeho vlastní autoterapii psaním.

Hezký den.

10 0
možnosti
SS

Mimochodem, kvuli jednomu z clanku nejmenovaneho autora bude vedeni iDnes kontaktovana zastupci kanadske ambasady za ucelem podani vysvetleni ... pak si myslim, ze budou administratori/cenzori predvolani "na koberecek" a mozna jejich rady proridnou ...

1 3
možnosti
MK

No jistě pane Šiško, takovéto ideozločiny musí být řádně prošetřeny, to by tak hrálo, aby si někdo mohl říkat jen tak co chce :-P

1 3
možnosti
VK

Já se v jedné diskusi pokusil, ve snaze tomuto nejmenovanému blogerovi pomoci, obasnit meritum zdravotního problému, načež jsem byl smazán, protože, přestože jsou to informace zveřejněné samotným nejmenovaným autorem, jsou prý tak citlivé, že o nich nelze hovořit. Protože s tím, alespoň částečně souhlasím, omezím se na obecné konstatování, že pravdu mají ti, co píší, že nemá smysl onoho nejmenovaného komentovat, rozčilovat se nad ním a jakkoliv takto ztrácet čas.

2 1
možnosti
MK

Možná byste spíše mohl začít u sebe.

1 5
možnosti
LN

...stojí vám to za to...pane Stejskale....vyjadřovat se se k špíně...kterou 

(vámi ne) jmenovaný blogger denně  hází po kdekom a kdečem v domnění.... že je svatý a nepostižitelný....????

..já už to vzdal.....a myslím že většina rozumných lidí také.....

8 2
možnosti
MR

ktery z tech Havranku? Muzete mi dat krestni jmeno?

0 0
možnosti
PR

Zmiňovaný autor je nemocen, to se ví, sám o tom psal a k psychickým úletům u něj taktéž docházelo. Když se kdysi rozhodl nereagovat na oponenty (a vlastně na nikoho) v diskuzi a tamtéž šlo ještě vidět mailové adresy diskutérů, rozesílal nesouhlasičům dosti zvláštní zprávy. Mám pocit, že administrace to tehdy řešila, skutečně šlo o hraniční vzkazy do soukromých pošt diskutérů.

6 0
možnosti
PR

Celkově bych to shrnula: nechte to být. Co se vám nezdá, řešte s adminy. V tomto konkrétním případě. Panu Olšerovi, přesto, že se mi jeho texty nelíbí, přeji hodně zdraví a dobrou kondici.

4 0
možnosti
Foto

nečetl jsem to, ale jako myšlenka mi to připadá docela vtipné. Jinak Ukrajinu asi sotva může poškodit víc, než dokázala sama, když se v ní občané jednoho státu navzájem zabíjejí a ničí hodnoty. To jen kvůli tomu, že jedni podlehli vábení Západu a druzí Východu. Hloupí jsou oba. Asi neznají české rčení " když ptáčka chytají, pěkně mu zpívají".

2 2
možnosti
Foto

Blog naštěstí není silnice. A kolik řidičů se za volantem chová jako sociopat, či psychopat. A tam jde skutečně o život.  Blog bývá kolikrát spíše cosi jako ,,bulvár". Ten ovšem většinou nikdo neřeší.  Nesmysl, info, dezinfo, vědomé či převzaté. Je spíš na ,,konzumentovi", jak a co vezme ,,za bernou minci". Jinak zdravím. J.A.J.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4837
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 829x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal