Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Milý pane Stejskale, opravím Vás: opravdový věřící moc dobře ví, co má dělat, byť Bible o tématu nepíše. Bible vůbec v Novém Zákoně neudává jasná a konkrétní pravidla pro život, protože cílí na znovuzrozeného, Duchem naplněného věřícího, který ví, co pro něj Bůh udělal a kolik od Boha dostal, takže ne! Ne že bude hledat, jak se pravidlům vyhnout, nebo jak třeba kouřit a vyhnout se Božímu trestu - o tom křesťanská víra není. Pokud jsem věřící a vím, co to Boha stálo, abych se vyhnula věčnému trestu, tak utíkám div si nohy nepolámu od jakéhokoliv hříchu, byť takového, který Bible otevřeně nezakazuje. Těch pár pravidel, které Ježíš zanechal, obsahuje principy, které platí pro všechno ostatní.  A ten nejvyšší je princip lásky. I k muslimům, protože, pokud vím, to jsou lidé také. 

A jinak tak pro informaci, islám je náboženstvím střední cesty, takže řada těchto zaručených pravidel pro život je vycucaných z prstu pseudo-imámů, kteří sami potřebuji dovzdělat a dobudovat osobnostně.

1 0
možnosti
RH

Do Londýnského autobusu nastoupil muž, přišel k řidiči a pravil: " Vypněte to rádio". "Proč?" "Já jsem muslim, za Mohameda tato hudba nebyla a mne to uráží." Řidič otevřel dveře a pravil: " Za Mohameda nebyly ani autobusy, tak vypadni a počkej si na velblouda." To je můj názor.

19 0
možnosti
KM

K91a32r72e85l 65M36a60s12e58k

22. 12. 2014 14:09

Vaše starosti tak mít. ;-D

2 6
možnosti
JD

Neboj, jestli se nic nezmění tak za 20-30 let budeš přesně takové věci řešit každý den.

11 1
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal