Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Takže ty tisice mrtvych muslimských dětí jsou v pořádku?

0 0
možnosti
PB

"Bylo bezpochyby působivé vidět tři americké prezidenty pronášející eulogii nad rakví rodačky ze stověžaté Prahy." Vy jste se tomu vyhnul, myslím ale že popleta Clinton zmínil, že se narodila in the Czech republic.

0 0
možnosti
Foto

Byl to prezident Biden, který - dle webu Bílého domu - řekl: "I also want to welcome the distinguished guests and dignitaries who have traveled from around the world to celebrate a daughter of the Czech Republic who knew — who knew what it meant to endure war and flee persecution." Ano, hovořil o "dceři České republiky", prostě použil současný název státu, z něhož pocházela. Pro mě v souvislosti s významem MA bezvýznamný detail, který jsem nepovažoval za nutné zmínit, natož akcentovat.

0 0
možnosti
KT

Například pro takového L. Větvičku byla M.A. ještě větší zločinec než V. Havel a určitě nic na svém svatém přesvědčení nezměnil...

1 0
možnosti
JT

J43i77r62i 91T27i77c51h85y

28. 4. 2022 17:03

O mrtvych vzdy pekne.

0 0
možnosti
Foto

Madeleine Albrightová udělala velmi mnoho pro naší republiku a její zviditelnění ve světě. Pravda, ne každý to umí nebo chce docenit. To však nic nemění na tom, co pro nás udělala. Samozřejmě nejen pro nás, ale v celém světě.

Tato moudrá a velmi schopná diplomatka opravdu může být považována za nejúspěšnější češku (původem). RIP

3 2
možnosti
PK

Byla to velmi vzdělaná a chytrá pani, když jsem pobýval ve státech vždy jsem registroval, že zde má vysoký kredit, BTW svojí nástupkyni vyučila též kvalitně.

RIP pani MAR^

2 1
možnosti