Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je pravdou, že výsledek ovlivnili rozhodčí. Na cvičení jsem se díval a vítězce spadla stuha, což se dost bodově sráží. Proto možná byla reakce dost záporná. Za to ale gymnastky nemohou. Ne vždy, kdy rozhodují bodováním rozhodčí nemusí být výsledek objektivní. Proto mám třeba raději atletiku, tam je totiž ovlivnění výsledku rozhodčími dost obtížné ačkoliv se to také vyjímečně stane což příkladem může být, kdy rozhodčí přehlédli jasný přešlap estonského desetibojaře a našeho tím připravili o zlato.

0 0
možnosti
Foto

P.S. Myslím, že politické boje sportovci mezi sebou až na vyjímky neřeší, bylo to vidět i na vzájemná sportovní gesta mezi Rusy a Ukrajinci, dokázali se respektovat a ocenit soupeře. To bohužel politici neumí.

0 0
možnosti

Je to jistě chvályhodné. Kritizuje ovšem jen pomlouvání své gymnastické soupeřky na sociálních sítích. Na výsledek olympijského víceboje má ale nejspíš stejný názor, jako ruská delegace - tedy, že jí bylo ublíženo. O tom, že by připustila, že vyhrála lepší, tam není ani slovo.

0 0
možnosti
MB

M57i48l10a44n 69B20í77l76e59k

11. 8. 2021 11:16

Ale to není tak neobvyklé - tedy to, že je sportovec stále přesvědčen, že předvedl lepší výkon/stala se mu křivda. Třeba na olympiádě v Salt Lake City protesty kanadské krasobruslařské dvojice (a následná mediální smršť) vedly k tomu, že nakonec byly změněny výsledky a původně druzí Kanaďané dostali zlato jako Rusové (zjistily se snad dokonce nějaké zákulisní manévry, kdy Rusové měli brát zlato ve sportovních dvojicích, Francouzi v tancích). Mimochodem tehdy myslím Kanaďané poukazovali na to, jak je možná tak vysoká známka, když jeden z ruských bruslařů upadl. Teď zase vítězce spadla stuha:-)

1 0
možnosti
MS

R^ Dina si na rozdíl od jiných soukmenovců nemusí kompenzovat svůj Minderwertigkeitskomplex. :-P

4 0
možnosti
JZ

Dina Averina si zaslouží velké uznání. Ano, existují slušní Rusové, kterých si vážím, na rozdíl od ufňukaných rusáků.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti