Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

To že FIG rozhodne v prospech vlastných rozhodcov bolo každému dopredu jasné, ak by spochybnila niektorého so svojich rozhodcov spustila by sa vlna preskúmavania po každej súťaži.

1 0
možnosti
Foto

Moderní gymnastika je sport, v němž je pořadí dáno hodnocením rozhodčích, které je do určité míry subjektivní. Zde je spor o to, zda subjektivní hodnocení nepřesáhlo obvyklou, tolerovatelnou míru, neboť sportovkyni Izraele ve finále v rozhodujícím okamžiku upadla stuha. Je otázkou, zda by zvítězila i v případě, kdy by její soupeřkou nebyla sportovkyně Ruské Federace, ale například sportovkyně USA. Pak by nemusela vyhrát, a o tom celý spor je.

0 2
možnosti
PB

Blog je o tom, že gymnastická federace FIG jednotlivé soutěže a výkony obou soupeřek zpětně prozkoumala a vydala prohlášení, že melete nesmysly.

7 0
možnosti
JH

Izrael proti Rusku. Jak jinak to asi mohlo, v podání spravedlivého pana Stejskala, skončit?:-)

0 8
možnosti
JV

Izrael proti Rusku, jak by to asi skončilo v podání spravedlivého pana Havránka. Odpovídat nemusíte ;-)

10 0
možnosti
MB

Čím starším jsem, můj postoj ke špičkovému sportu se změnil. Na vrcholového sportovce se dívám, jako na živnostníka. Živnostní, je s.r.o, limit věku a zranění. Má výstavy - veletrhy! Evropský střídá ten celosvětový a OH k tomu. Přeje si uspět, logické. Prodává sám sebe, dřinu, získá sponzory - reklamy. Tu a tam živnostní za naše barvy ...

Pochopitelně, že mám radost z úspěchů našich sportovců. Jednak jde o národní hrdost, dále o motivaci těch mladších. Špatné je, pokud se do vnese politika. Doba, kdy nadopovaná M. Kochová - NDR, H. Fibingerová, O. Zaremba s J. Krachochílovou je za námi! Pro "Pro úspěchy socialismu, byli obětováni lidé". Ženy, si dnes mohou hrát s medailemi, děti jaksi nebudou ... !

Rusko je svérázná země. Lidi ochotně obětovává dále. Abakumová překvapuje Špotákovou. Šílené, kdy stát samotný, je "Cenrálním drogistou" Politika je zde stále před člověkem. Pokud ruská sportovkyně nevyhraje, je to jasné! Celosvětové spiknutí, nejlépe vedené židovstvem. Praduch OH se oděl kam? :-)

7 0
možnosti
LH

A ze jste kopnul jen do tech "správně ideologickych* sportovců... Nebo si snad myslíte ze ostatni byli čistí..... Rv

2 6
možnosti
  • Počet článků 4860
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 825x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium, od května 2024 přejmenovaném na Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal