Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak rafinovaných dehonestací mohou být schopní pouze velmi inteligentní jedinci.

0 0
možnosti

Hezký pokus, ale nikdo se nechytil...

0 0
možnosti

Jaká dehonestace, prosímvás? To, co pan Olšer napsal, jsou fakta. Ani Vám se nepodařilo je zpochybnit, jenom jste napsal žlučovitej článek o panu Olšerovi. Holt, takovou čtenost a karmu nemáte, tak si alespoň kopnout, že?Rv

1 6
možnosti

Ne, pane Chrástku, ťululum Olšer žádná fakta o Peroutkovi a Zemanovi nenapsal. Zkuste si někdy přečíst celé Peroutkovy články, nikoli vytržené úryvky, které používají známí prolhanci;-)

3 0
možnosti

Ona každá vnučka má dva dědečky v tomto případě je jeden je Peroutka a druhý Bienert. Nic jiného pan Olšer neřekl. Dále ocitoval některé pasáže z Peroutkova článku. Osobně si pana Peroutky vážím. A to že M. Zeman poukázal na to, že i Peroutka se v určitém období svého života postavil v několika málo článcích na špatnou stranu nezmenšuje jeho zásluhy, ale ukazuje na to, že i tak velký člověk byl přece jen člověk, a tudíž občas se mýlící bytost.

2 0
možnosti
Foto

Je zajímavostí poměrně vysoká karma článků pana Olšera. Před cca 3 lety jsem četl dle možností všechny články na blogu, pana Olšera jsem záhy vyřadil a to pro jistou nekoherentnost jeho psaní, kdy je schopen v jednom článku uvést mnoho témat, která nemají příčinnou souvislost. I z této diskuse je patrno, že není příliš čten.

Proto mne udivuje skutečnost vysoké karmy tohoto autora.

10 1
možnosti
Foto

Ale to neni nic divneho. On ma za sebou olin Vyvadilovych, proruskych priznivcu. Dale za nim stoji nemala cast komunisticke populace. Doporucuju nahlednout na jeho fb. Ale jen jednim ockem. Obema by to bylo pro vase zdravi riskantni. Nicmene co ale zajimave je, je fakt ze on sve clanky publikuje kolem sedme rano a behem 15 minut se jeho karma casto blizi ku 30. Asi to ma dobre zorganizovane a na povel. Sedm nula Mila budiiiiiceeeek a karmaklik ted.

6 1
možnosti

Please, rozsirujte dal, at lidi vidi a vedi co za podvody se dejou s emigrantama >>

>> http://blog.idnes.cz/admin/c/476252/preview-page.html

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem to zkopíroval a naskočila mi moje administrace. Můžete být konkrétní, co má společného s podvody s emigrantama?

0 0
možnosti

Olšer je znám kopírováním textů bez udání zdroje a je černým svědomím zdejší administrativy. Jenže adminum klikání komunistů nesmrdí. Jinej by měl dávno ban.

6 3
možnosti

J25a47r52a 17R61a90n43k

11. 9. 2015 18:48

On je vazne nemocny a neda se zastavit:-(

7 4
možnosti

Pan Olšer je Váš pacient? A jestli ano, porušujete lékařské tajemství. Styďte se, jestli to umíte!

0 0
možnosti
Foto

Já Vám, pane kolego povím jeden příběh ze života. Přiletěli jsme z dovolené v Egyptě a já tušil, ba přímo věděl, že baterka v autě je slabá, leč jsem lajdák.

Takže druhý den ráno jsem měl ženu zavést do práce, jak byla zvyklá, ale autíčko nechytlo.

Posadil jsem ji na tramvaj a je kousek s ní k pumpě. Tam jsem oslovil skupinu montérů slovy: "Chlapi, nemá tu někdo z vás auto?", což je u pumpy velmi případná otázka.

Nebudu to protahovat, jeden chlap se zvedl, sedl do auta a jel se mnou k nám do garáže, kde mě kabely natočil. nevzal si, ačkoli jsem mu peníze nutil, ANI KORUNU.

A já tu historku vícekrát vyprávěl. Co myslíte, mohli moji posluchači nabýt dojmu, že ten pán byl GENTLEMAN, aniž bych to konkrétní slovo jedinkrát vyslovil?

4 4
možnosti

Plácáš hloupostě, agente donáško....:-)

3 2
možnosti

Olšer je těžce zamindrákovaný pisálek.

6 4
možnosti
Foto

Z čeho tak soudíš, Lubošku? Jsi nadán jasnozřivostí nebo jak?

3 5
možnosti

Nemá smysl reagovat na Olšera. Je to nemocný člověk

15 6
možnosti
Foto

A kdo je v tom věku zcela zdráv?

1 7
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal