Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Koukám,že se to zde dnes antisemity jen hemží.Přečtěte si prosím aspoň dějiny státu Izrael.

7 0
možnosti
Foto

Právě že jsem četl a dočetl jsem se, že si Palestinci založili svůj stát už v r. 1948, což změnilo můj pohled na zdejší semitofily, jejíž devizou - mimo pana bloggera - zamlčovat fakta.

0 7
možnosti
Foto

Palestinsti Arabové by měli být Palestinskými Židy prizvani k jednání, setkání ve Washingtonu by pak mohlo řešit spory daleko efektivněji R^

1 3
možnosti
HM

Palestinci měli možnost být u mnoha jednání. Problém je, že jejich neměnná mantra vždycky byla - všechno nebo nic. Pro ně jediné řešení - naženeme všechny Izraelce do moře. Pak se nemohou divit, že jsou, kde jsou. Když už dokonce i Arabové ztratili s jejich dupáním nožičkama trpělivost, protože vidí, že to k ničemu nevede a podepsali dohody s Izraelem, něco to vypovídá.

2 0
možnosti
DR

Izraelci pouze sklízí vlastní medicínu, úplně tu samou co nyní občas předvádějí v Sýrii, kde si také střílí jak se jim zachce a kde v poslední době zranili víc civilistů než těch zlých íránců, o těch třeba nedávno zasažených továrnách na brambory a cibuli co se jim povedly, nemluvě. To jsou opravdu grandiózní vojenské úspěchy, gratuluji.

Bohužel dosud nepochopili, že odsun íránců ze Sýrii není vůbec jejich věcí a tudíž může být uskutečněn pouze na základě jednání. Tím že si budou takhle hrát s raketami na vojáky, ho určitě nedosáhnou.

2 12
možnosti
Foto

Jak byste reagoval, kdyby vám někdo bral zahradu u Vašeho domu? Nějaké jednání s lupičem, který by vyjadřoval v nejlepším případě ochotu vrátit vám pouze dvůr s tím, že si zahradu ponechá. Navíc dokud si ji ponechává, jedná z pozice síly.

1 11
možnosti
AL

Na druhou stranu, jak bezohledně se chovají Izraelci na palestinských územích, které jako by jim patřily, tím rozhodně k míru nepřispívají. MAjí pěkně žluklé máslo na hlavě.

1 12
možnosti
MK

Mají nekonečnou trpělivost. Za ty stovky a stovky raket, které byly vypáleny z Palestiny, za těch x set teroristických útoků, z Palestiny, už dávno měli právo tu pakáž srovnat.

14 0
možnosti
MK

Bohužel tu pakáž platíme i my všichni, EU je totiž štědře dotuje. Hamás, teroristy z Palestiny. Je to hnus.

13 0
možnosti
Foto

Co bylo první? Obsazení území silou v r. 1967? Nelze odsuzovat odpor proti této skutečnosti.

0 8
možnosti