Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

S článkem souhlasí, jen technické poznámky.

Forejt je Jindřich, nebyl kancléřem, ale ředitelem odboru protokolu.

1 0
možnosti
Foto

Mea culpa, máte samozřejmě pravdu, opraveno - a pro Vás poděkování za upozornění. (Někdy člověk udělá chybu, ani neví jak ...)

0 0
možnosti
Foto

Nedávno Václav Klaus řekl o Markétě Adamové Pekarové, že z její tváře a očí čiší zlo. Pokud takto "vidoucí" člověk řekne o Miloši Zemanovi, že je těžce nemocen, může to znamenat, že se pan prezident zotavuje k výstupu na Rysy.

0 0
možnosti
MB

Situace je prostá. Občan si platí prezidenta a ten si zřizuje mluvčího. Nástupem do funkce, politik soukromí ztrácí. Není politikou pouze ve všední den, nebo v noci. Šílený model 24/365. Čím vyšší, tím sledovanější. Stává se Veřejným majetkem - "Obecním slouhou". Slouží veřejnému blahu, tomu svěřenému . Je třeba zvážit, zda se do podobného vlastně pouštět.

Pak říkám, jistě, taky jde o člověka. Chořet můžeme kdokoliv. Lidsky Milošovi přeji uzdravení a odsun na Vysočinu. Pokoru a ke stromům, načerpat se. Politicky si přeji jeho konec. Předvedl svérázný výkon s 1 roční absencí na pracovišti. Klukům slouží jako ŽL, prostě jako pracovní nástroj s krytím neplech a kořistění:-)

4 0
možnosti
OU
Foto

Každý občan má právo na soukromí, proto je třeba chápat určitou zdrženlivost p. Ovčácka směrem k těm, kteří předstírají zájem a obavy o prezidentovi zdraví a přitom by jej nejraději udusili polštářem. Vyčkejte času jako husa klasu a 8. bude pan prezident fit a schopen řešit vše, co je potřeba !R^

0 5
možnosti
OU

Vážený pane Stejskale,

všichni dnes mají své tiskové mluvčí. Úplně všichni! Osobně jsem již dlouhá léta přesvědčen o tom, že tiskovým mluvčím - tedy tiskovou mluvčí - by měla být sympatická a krásná dáma, která má přehled o tom, co se na Hradě, v její společnosti, prostě kdekoli, kde působí, děje. Byla by schopná o tom sofistikovaně hovořit.

Žijeme v době, kdy se tiskoví mluvčí dokáží modlit, aniž by se dotkli samotného problému. Žijeme v době, kdy tiskoví mluvčí nekomunikují s médii.

Žijeme prostě v podivné době.

Chovat se v práci já podobně, jako mnoho tiskových mluvčích, byl bych už dávno klientem pracáku.

0 0
možnosti
OU
VV

S rozumem napsny blog. Co vic si prat?

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 4848
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal