Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Tak určitě, člověk si rád i vyhledává symboly. Podporují jeho přesvědčení, proč ne? Pak i duha, nebo šustění knihy. Já pro změnu použiji svůj bonmot - "Pravda, jednou odejdeme všichni. Je pouze na nás samotných, jak dalece se přitom ještě stačíme znemožnit" ...

U Jana Pavla II., nebo Alžběty II. je to jasné. Nejsou a jsou - jejich hvězda svítí dále. Vynikající příklad, jak projít životem. Jde to, jsou to lidé jako my - dokázali to. Určitě, měli funkce různé. Můžeme následovat a stát se šlechtici - stačí málo. Prostě, být celoživotně šlechetným. Určitě duha i vánek bude ...

Cesty jsou různé. Vzlétnout až k oblakům. Ukrást si Vzducholoď. Nacpat tam 70.000 pasažérů. Větry příznivé, na Východ! Kormidelníci dobří. Exekuovaný, který se omlouvá Rusku. Další šťastně souhlasí, šel by vítat znovu. I hňupové jsou zastoupeni, jejich hlas mocně zazní. Taky dříči! Co se od 21 svých let nadřou - Aby celoživotně nemuseli dřít! Covid? Do pytle s ním, deru se na Hrad .

"Pravda, jednou odejdeme všichni. Je pouze na nás samotných, jak dalece se přitom ještě stačíme znemožnit" :-)Jsme národ ateistů, přitom věříme tak rádi .

3 0
možnosti
Foto

K Vašemu článku. Po smrti královny se nad Londýnem objevila krásná duha, je docela možné, že i my jsme byli obdařeni tímto krásným a mnohovýznamným nebeským útvarem. Pamatuji si, že když měl pohřeb Jan Pavel II., náhle zadul vítr a v bibli na jeho rakvi se začaly otáčet stránky. Někdo si řekne náhoda - a může mít pravdu, jiný to nazve znamením - a i on může mít pravdu.

Stran akcelerace Covidu na masových mítincích. Myslím, že toto nikdo z organizátorů neřeší, důležité přeci je být viděn (pan Středula jako kandidát), oběti se počítat nebudou.

P.S. podívejte se na Wikipedii stran pana Středuly. Je svým způsobem génius. Od svých 21 let je profesionálním odborářem. Ten si na práci za celý život nesáhl. Jak říkám - génius.

4 0
možnosti
Foto

S CV Středuly jsem se seznámil inspirován jedním Vaším předchozím článkem, je tak jen jedna nejasnost, jestli byl nebo nebyl na vojně. Pokud byl, tak se po škole zapojil do pracovního procesu minimálně, pokud nebyl tak dle vzorce "minimálně +2 roky".--- Na obracení listů v Bibli při pohřbu Jana Pavla II. si dobře vzpomínám, bylo to minimálně zvláštní. Symboliku si ovšem netroufám odhadovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4830
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 834x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal