Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže postupně, možná že nejste pane Stejskal fanatický stoupenec Bruselu, ale zcela určitě jste fanatický sionista.

Antisemitismus, tak jak se nám dnes vykládá, je účelový podvod sionistů. Žádná bezdůvodná nenávist proti židům prakticky neexistuje a to ani u p.Bartoše. Celý podvod je možné pochopit po shlédnutí izraelského filmu Defamation. 

Konzervativci vycházejí z křesťanství a ti zase z původního judaismu. Jenže křesťané, ale také islám, který také ostatně vychází z judaismu, toto naboženství zásadně mění.

Sionismus je Izrael - rasistický stát s politikou apartheidu, ale nejen to. Sionismus je také plán k mesianistickému světovému řádu neboli, jak se dnes říká NWO. Evropská unie je potom jen jedním z kroků k vytvoření tohoto řádu. 

Ano, pane Stejskal, měl byste se učit názorové pluralitě, protože tak jako vy máte právo vykládat své bludy, stejně tak má právo vykládat své přesvědčení p.Bartoš. A pro mne, narozdíl od vašich pomýlených argumentů, mají argumenty p.Bartoše a ND svou váhu.

4 2
možnosti

Osobně mi tam přijde obrázek založení Izraele mimoběžný, ale nemám za to, že nesouhlas se vznikem Izraele je nějakým antisemitismem. Podle stejné logiky by museli být antisemity i ti ortodoxní židé, kteří nesouhlasí s existencí státu Izrael z náboženských důvodů či ti krajně levicoví Židé, často z řad tzv. intelektuálů, kterým leží Izrael v žaludku z důvodu jeho politiky.

"rozhodnutí nezařadit ho do předvolební relace veřejnoprávní televize" - To není žádná předvolební relace, ale prostor, který ze zákona mají strany vyhrazený pro svou volební prezentaci. Česká televize by neměla zasahovat do politické soutěže vlastními ideovými požadavky na obsah klipu. Argumentace ČT, že volební prezentace strany je "bezpochyby způsobilá vyvolat silnou negativní emocionální odezvu u části české populace" je navíc čistě účelová, volební klip něčí neoblíbené strany obvykle dokáže vytočit také velkou část české populace.

1 0
možnosti

Nepřemnoží-li se židé, pak jistá víra z východu  stoprocentně. Už ted si dělají v Bruseli své vlastní zákony. Zákaz vánočního stromku... Zatím se tomu můžeme smát. Zatím.......

0 3
možnosti

poslouchaj Petr, jak voni si takové přemnožení židů představujou ;-D

2 0
možnosti

Až Židé budou v Evropě převládat, pak bude pozdě se ptát, proč je čím dál méně křestanů. Budou-li ještě nějací. Ještě je čas... I sebevětší křestan, je-li ohrožen na životě, neměl by nechat na pokoji toho, kdo jej chce zničit.  Láskou ještě nikdo nezničil ani Hitlera, Stalina a další diktátory, kteří mají na svědomí miliony životů.

0 3
možnosti

Had je současně symbolem lstivosti, respektive chytrosti, což v případě Ben Guriona  a Plánu Dalet a perfektní logistické operace s dodávkami československých zbrání pro záchranu Jeruzaléma nelze považovat za nepřípadné. Souvislosti je vždy nutné vnímat pozitivně.

0 2
možnosti

Sionismus je skutečně nebezpečný. NWO se skládá hlavně z těchto lidí.

1 5
možnosti

Ale houby s octem. Je naprosto legitimní, když nějaký národ usiluje o to žít ve vlastním státě. Jenom se to nesmí dít na úkor ostatních národů.

2 0
možnosti

Autor i neuvědomuje nebezpečí semitismu. Nebýt antisemitistů, pak křestanství skutečně skončí! Stačí, co zatím dělají v některých západních státech. Takže křestan MUSÍ být antisemita.

0 4
možnosti

Jako bigotní katolík mám k Židům velmi positivní vztah. Vážím si jich, obdivuji je a jejich stát podporuji. Musel bych spálit Bibli, kdybych se měl chovat jinak.

Židové JSOU vyvolený národ a Boží zaslíbení trvá, Bůh své slovo neruší. A kudy Židé prošli, tam rozkvétá civilisace jako když na rostliny po zimě zasvítí slunce.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal