Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi se zapomíná na jednu věc, jednu zásadu. Alkohol, konzumovaný v malých dávkách neškodí v jakémkoli množství. A to je zcela zásadní, protože pak to té malé chemické fabrice zvané játra, neškodí vůbec nebo jen málo.

0 0
možnosti
Foto

To je otázka míry, nikoli výlučnou vlastností alkoholu. Cokoli požíváte v patřičné míře, dělá vám dobře. Cokoli v míře nepatřičné, škodí.

1 0
možnosti
BM

Jasně, salámová metoda....Pak bude následovat zákaz uzenin, vepřového sádla, jitrnic, ovaru, bůčku... To je přece nezdravé a v neposlední řadě to pobuřuje islámskou komunitu... Potom zakáží grilování-nezdravé a znečišťuje to životní prostředí... atd.atd.

A mimochodem zruší se hospody jako takové, neboť tam se vedou "nebezpečné" řeči.. Prostě Orwell jako vyšitý....

3 0
možnosti
Foto

Zákaz kouření omezuje, Bedřichu, lokalitu, nikoli komoditu.

0 1
možnosti
Foto

Váš návrh beru jako humornou nadsázku, ale obávám se, že Češi mají s alkoholizmem větší problém, než si připouštějí. Dobrá rada je drahá a každý návrh by měl být odpovědně zvážen. Ten Vobořilův i ten Váš.

0 0
možnosti
PK

Mně v důchodu docela omezuje v alkoholu méně peněz v peněžence. Hodně věcí se zdražuje, i vlastní bydlení a vnuci vždy koukají co děda přines ́. A že bych si dopřál krabičák, tak raději nic.

4 0
možnosti
KS

K94a87r79l30a 68S18u69c53h90á

1. 10. 2017 11:19

mě se zase líbí, jak ti trafikanti na funkcích "koordinátorů" nutně musí vyvíjet nějakou činnost aby svou existenci obhájili

1 0
možnosti
Foto

Souhlas, je to jako většina opatření u nás. Blbé, hloupé, povrchní a pokrytecké.

5 0
možnosti
Foto

A opětovně, jak je u Vás již zavedeným zvykem, nemáte pravdu. Jaká opatření, jestli vůbec nějaká, tedy měla být provedena!

0 2
možnosti
Foto

R^Každý správný alkoholik stejně pije doma a cestou do hospody se nezdržuje.

0 0
možnosti
Foto

Já měl kolegu a to byl profesionální alkoholik a měl rád becherovku. Bydlel blízko mě a asi na půli cesty mezi náma bylo malé bistro.

A on, protože ho žena doma hlídala, se vždycky po práci stavoval v tom bistru a tam do sebe "kopnul" několik becherovek, aby přežil bezalkoholový večer doma.

0 0
možnosti
Foto

Zákaz kouření v hospodách není primárně cílen na omezení kouření obecně, ale na zlepšení prostředí v hospodách. To Vám, Lubomíre, neřekli?

2 7
možnosti
Foto

To je pravda, prostředí se zlepšilo. Hospody povětšinou zejí prázdnotou a hospodští nadávají... Jenom ty maminy s dětmi tam jaksi nezačaly chodit. Možná by se jim to mělo zákonem přikázat. Třeba. ;-)

11 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, podobná úvaha mě napadla už před šesti lety, když probíhala diskuze nad zákonem o zákazu kouření.

http://vladimirstastny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=228858

1 0
možnosti
  • Počet článků 4813
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal