Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J97a58n 92R70á87ž

20. 9. 2014 12:28

Jen to potvrzuje názor, ze rozdíl mezi Muslimy je jediný: Ten hodný odpůrce dá "jen" zbičovat a ten zlý je pověsí nebo jim uřízne kudlou hlavu.

Samozřejmě mimo urážky rodinné cti, jako např. když se dcera "spustí" s ne-muslimem. V tom případě je smrt jediný "spravedlivý" trest pro všechny muslimy a rozdíl se projeví jen formou trestu smrti. Hodný dceři (nebo sestře) podřízne humánně krk, zatímco zlý ji ne-humánně zakope po pás v zemi a nedaleko dá dost kamenů, aby si mohl každý kolemjdoucí hodit.

0 0
možnosti
Foto

Víte, že mě to nechává chladným.  Uznávám, že jsou tam porušována lidská práva, ale kde nejsou?  I u nás jsou.  Jde jen o to vnímání té nespravedlnosti a tu má každá společnost nastavenou jinak.

0 0
možnosti

J22a82n 75R35á19ž

20. 9. 2014 12:39

Souhlasím, že posuzovat našimi pohledy jednání společnosti, která je civilizačně oproti naší o pět set let opožděna, je stejně scestné, jako by bylo posuzování civilizačně vyspělejších "Ufonů" naší civilizace v šestnáctém století.

Průšvihem je, že mnoho naivních multikulturalistů a lidskoprávnich fundamentalistů nevnímá, ze Muslimové chtějí životní styl odpovídající našemu středověku vyvážet násilím do celého světa. A to by nemělo nechávat chladným ani nejortodoxnejšího liberála.

0 0
možnosti

Četl jsem, že v Sýrii v části, v níž vládnou povstalci, jsou podobné tresty vynášeny každý pátek.

0 0
možnosti

Mlasdí chtějí SVOBODU. Jednou to dopadne tak, že se v islámských zemích mladí VZBOUŘÍ  a potom budou ortodoxní a fanatičtí viset kde se jen pujde dát co pověsit.

1 0
možnosti

J60a39n 25R28á98ž

20. 9. 2014 12:53

Naivní představa. Nevíte nic, co si mladí v Saúdské Arábii, Kataru, či Bahrajnu myslí o svobodě. Ukázalo se to i na tak zvaném "Arabském jaru", které vyvolala vzpoura mladých muslimů, jehož výsledkem je, v našem vnímání tragédie v posílení islamismu, ale v jejich očích tomu tak není. Mládí Arabové to vnímají jako vítězství a jako projev byla Alláha!

Proč si myslíte, ze největší přírůstek mezi radikálními muslimskými fundamentalisty tvoří mladí? Kde vidite příčinu toho, že právě mezi mladými je nejvíce nenávisti k expirterům demokracie, zejména k USA? Odpověď je jednoduchá: Mají už dost zejména toho, ze jim někdo vnucuje demokracii, v jejích očích anarchii, a tak se vrací k základům své civilizace, Koránu a učení Mohamedovu.

0 0
možnosti

Co postihlo ty mladé lidi je hrůza a je to ostuda Iránu. Pro ilustraci o jaký videoklip se jednalo: https://www.youtube.com/watch?v=tg5qdIxVcz8.

5 0
možnosti
  • Počet článků 4822
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 835x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal