Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten text písně opravdu není moc šťastný

0 0
možnosti
Foto

Ten text je v pořádku v kontextu filmu pro který byl napsán ( Tři veteráni) nicméně jeho použití dnes je opravdu hodně mimo. Já mám pana Svěráka hodně rád, jenže mi připadá, že jej stáří dohání opravdu mílovými kroky a on ztrácí kontakt s realitou každodenního života. Jeho ostentativní aktivismus, ke kterému se přidávají další, snad proto, že pan Svěrák je moudrý muž a patří tedy k dobrému tonu jej následovat, působí ve výsledku velice trapně. Stejně trapně, jako když stál kdysi na barikádách ČT a později v show Jana Krause a vypadal jako interbrigadista. Jen jsem čekal, kdy z jeho odhodlané tváře vyjde do světa výkřik NO PASARAN.

1 0
možnosti
Foto

V původním kontextu se mi ten text líbí. V kontextu nynější situace však nikoliv. Krachy totiž vadí a na druhé straně docela rád bych se i nudil, než měl starosti, co mi přinese zítřek.

0 0
možnosti
Foto

Pro Martina B.: I já mám pana Svěráka rád, ale od oné televizní vzpoury, kterou jsem nepodpořil, mám s jeho některými postoji problém. Je to přesně tak, jak jste uvedl. Trapný aktivismus, bohužel.

4 0
možnosti