Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Tady nejde o chyby, nebo ubohý klacek. Tady jde o poznání. Ztráta důvěry! Přesně to, se stalo za komunistů. Zesměšnili se a odešli směr hnojiště. Velké očekávání po r. 1989. "Že vláda lidu se k tobě navrátí". Komenského kšaft. Tož kšaft se přeobrodil, v křeft .

Je srandovní pozorovat, činění ministerstva spravedlnosti. Mařka koná dobře, Bureš ještě lapen není. Schillerová je dobrý brankář. Babiš, Mynář a její zeť, góla nedostanou. Faltýnek je již starší, tak si všechno zapisuje. OSVČ dostane EET. Další zakázky bez výběru, i kámen z Obory je dobrý. I kluci z Hradu pokrokoví! Zhruba 1 rok promítají veřejnosti. Klon Miloše, ve formátu digi, metoda 3D. Něco, jako efekt postavy F. Mercuryho na koncertech Queen.

To není z mé hlavy! Slyšel jsem, jak ryby v Bečvě praví. "Ta voda je bezva. Ta Deza, se nezdá" ! :-)

2 0
možnosti
Foto

Absurdní, ano. Je to další doplněk do surrealistické mozaiky.

Informace jako je tato, považuji za potřebné, aby úpadek Hradu mohl být srozumitelně zdokumentován jako odstrašující příběh, v němž hrál Hrad významnou a nedůstojnou roli.

4 0
možnosti
JP

Našel jste jen další ubohý klacek.:-)

0 3
možnosti
Foto

Marie Benešová by Vám možná dala za pravdu. Ta rovněž produkuje nedůstojné obranné reakce (jimiž dokazuje soudržnost jedné party). A jistě by Vás pochválil pan Ovčáček, který si svým podivínstvím vydobyl přezdívku kazatel. Pan Stejskal nenašel ubohý klacek, protože ani ubohý , ani klacek. Autor nepatří k těm, kdo má zapotřebí vytvářet nějakou virtuální realitu a vyztužovat ji jakýmikoli klacky. Ubohá je tedy Vaše reakce, která je mířena proti autorovi. Na působení hradních strašidel Váš smajlík nic nezmění.

2 0
možnosti