Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak je jednoduché, když má pár fanatiků pod palcem stát, vnutit své myšlenky milionům lidí a donutit je jednat tak, jak oni uznají za vhodné.

0 0
možnosti

Jak lid takovéto země dokáže, že ekonomicky zkolabuje?

0 0
možnosti

ednoduse,

Kdyz zeme s necelymi 2 miliony obyvatel prijme 6 milionu nepracujicich palestinskych uprchliku, ktere sovetsky svaz vyzbrojuje k boji proti vsemu nekomunistickemu je to vic nez jasne.

2 0
možnosti
Foto

Tak, tak, jsem přesvědčen, že postoj k Erec Israel je cenným ukazatelem. Je to takový kámen úrazu, o který se zakopává. Pro mne osobně je to podstatné při hodnocení politiků i jednotlivců.

1 0
možnosti

Dokud bude Libanon ovládat Hizballáh, řízený, financovaný a vyzbrojovaný Iránem, situace se nezmění - představa připojení Libanonu k Abrahámovkým dohodám je čistě fantaskní ... :-(

4 0
možnosti

sakra - Abrahámovským ... ;-)

0 0
možnosti

Původně byl Libanon vítěznými mocnostmi vyhrazen pro křesťanské Araby. Ti z něho vytvořili svým umem "Paříž". Pak se tam dostali muslimové a totálně to zničili, jako v Afghánistánu.

3 0
možnosti

Vládnoucí muslimové rozkradli co se dalo a na zbytečné vojenské dodávky nové techniky z USA si půjčují. USA je za takový příkladný postoj, ale chválí a podporují.

2 1
možnosti
Foto

Pamatujeme, jak byl ze seriálu Chalupáři po jeho odchodu do exilu "vyzmizíkován" Waldemar Matuška s jeho úvodní písní. Všichni věděli, že ji nazpíval on, byla populární s dobrým textem. A najednou šlus, jen melodie. Soudruzi z ÚV KSČ řešili až vyřešili.

Popsaná realita v Libanonu atd. jen dokresluje ubohost a strach režimu.....

7 0
možnosti
Foto

Pamatujeme velmi dobře, něco tak ubohého člověk nezapomene. A v Libanonu? Když mají takovéto priority, nemá člověk sebemenší chuť je litovat, ač ty poměry tam z hlediska pohledu prostého člověka k politování jsou.. --- Díky, bezpečný větrný den.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4833
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal