Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

To že si v Iráne schválili zákon o povinnosti nosenia šatky, to je ich právo, a my sme pri návšteve Iránu povinný zákony dodržiavať, takisto ako Iránci sú povinný u nás dodržiavať naše zákony.

Nepísaný zákon je aj vo Vatikáne, ženy pri návšteve pápeža nosia pokrývku hlavy, uvidíme čo nato Melánia.

0 1
možnosti
Foto

všechno je relativní-není správné nutit ženy aby nosily šátky pokud nechtějí-co se šaškování týká nahé ženy obsluhující v pánských barech s králičím ocáskem na zadku a růžovýma ouškama jsou určitě směšnější než ženy v šátcích-nenutí je k tomu náboženství ale ekonomická situace;-)

2 4
možnosti
Foto

Ty "Bunnies" nejsou anj náhodou nahé.

0 0
možnosti
SS

A co na to Don ?

Minule, kdyz se Michelle Obama objevila prd Saudy bez satky, kritizoval ji co mu slova stacila ( i kdyz tedy ta gramatika je opravdu bidna :-))

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/560839957426999297

1 0
možnosti
Foto

Pěkně jste vystihl ten rozdíl. R^ Feministické Švédky si trapně hlavu zahalily.

6 0
možnosti
Foto

máte pravdu respektovat zvyky země kterou navštívím je skutečně trapné-zejména u feministek které se naopak proti mužským nesmyslným nápadům vždy stavěly a kromě jiného například odhazovaly podprsenky a vyžadovaly sexuální svobodu žen-nikdo nemá právo ženy omezovat ať z kulturních náboženských či jiných důvodů

1 0
možnosti
Foto

Řekl bych, pane Stejskale, že je to poněkud povrchní pohled, který navíc srovnává dvě nesrovnatelné události: návštěvu dam z neutrální země (k Íránu), které si možná šátky nasadily, aniž by jim to někdo nařídil a návštěvu spojence(SA) - nejvýznamnějšího politika světa s chotí. To samo o sobě není problém, ale srovnávat podle toho aktuální působení těchto zemí, je dle mého soudu dost zavádějící. Írán je hodně problematická Země, ale Saúdská Arábie je stát, který aktuálně velmi škodí poměrům na Blízkém východě svou podporou sunnitů ve všech konfliktech s šíity. V Jemenu, v Iráku, v Sýrii. Shodou okolností jsem tomu věnoval blog chvíli před Vámi.

http://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=605234

5 7
možnosti
AR

Je to tak. Saudi podporují všude sunnity a Teherán zase šíity. Jejich spory nejsou jen ekonomické, ale hlavně náboženské. Oboji nesnášejí, aby u nich se něco duchovního liberalizovalo.

0 0
možnosti