Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Včera večer byl rozhovor s touto pobodanou maminkou v hl.zprávách na N12 a nejhorší pro ni bylo, že po napadení a s nožem v zádech plus s malými dětmi žádný arabský řidič nezastavil, aby pomohl.

4 0
možnosti
JF

Jedna velmi dobrá stará moudrost praví, že jdete-li s kšeftem do kamenného kšeftu českým pivem (český web) nabízet třeba i to nejlepší izraelské víno (např. izraelská mírová politika) je to pořád jen víno, i když je izrealské. Jinými slovy když děláte PR toho, že nějaký Izrael vůbec existuje, skrze jeho horké politické problémy a kupodivu mezi horkokrevnými Araby navzájem a to kupodivu po arabsku (což Izraelci jsou rovněž Arabové pokud ze sebe nedělají dělají něco víc ;-)) na českém webu nedivte se že se do toho v Česku tak trochu i reje, pokud se to tedy zdvořile přinejlepším neignoruje - to je zas takový český echt liberalismus i když jistě ne ten pravý echt arabský ;-) ... a tedy pak i dvojnásob buranský a to i na všeobecné arabské ušlechtilé poměry. ;-DJe holt potřeba držet krok s dobou ...

https://www.youtube.com/watch?v=tknsoxpQ-Kw&ab_channel=RockChannel

... Arab na kraji silnice je tam taky jeden i když asi ne ten zcela pravý ;-D

0 0
možnosti
ZH

No jo, Kabáti jsou z Teplic, v nich se pokoušeli Arabi založit kolonii. Ani jejich chování při lázeňských pobytech nebylo moc ukázkové. Tedy docela rozumím tomu, proč je pán zobrazen právě v určité fázi textu. :-)

0 0
možnosti
PK

Snad nám to vysvětlí pan Turner ...

4 0
možnosti
ŠZ

Pane Stejskale díky za Vaše blogy. Díky Vám a dalším dvěma blogerkám si mohu udělat objektivnější a komplexnější obrázek o dění v a kolem Izraele. Pište tak dál a na nějaké výkřiky o demagogii neberte zřetel. Píší je podporovatelé teroristů.

11 0
možnosti
JZ

Je to hrůza. Stoupenci Palestiny v těchto případech mlčí. Nevím, že by se někdo na židovské straně dopouštěl tak ohavných činů.

9 0
možnosti
Foto

Hrůza to je. Stoupenci Palestiny mlčí.

Magoři jsou ale i na druhé straně - třeba žhářský útok na Kostel primátu sv. Petra (známý také jako Mensa Christi, Tabgha, Galilea). I horší, žhářský útok ve vesnici Duma (3 mrtví) - pachatel Ben-Uliel odsouzen na 3x doživotí za trojnásobnou vraždu, 17 let za pokus o vraždu a 10 let za žhářství.

Rozdíl je jednak v počtu a jednak v následcích pro pachatele: Arab je odměněn, Žid musí nahradit škodu (kromě vězení, v tom skončí oba).

3 0
možnosti
KO

K46a17r72e22l 10O79r15l48í98k

9. 12. 2021 17:28

Možná si chtěla "vydělat", strejda Abú Mazen, Arafatova pravá ruka, za takové ohavné činy dobře platí...

6 0
možnosti