Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

No to je zase aféra. ;-D

Jaký přístup kdo považuje za správný, si každý zvolí sám. Nicméně nemám o Vás nějaké valné mínění stejně jako o těch náboženských fanaticích, kterým na lidech nezáleží a záleží jim na dodržování nějakého hloupého pamfletu. Oni prostě chtějí, aby se homosexuálové přetvařovali, uctívali imaginární entity a trápili se během svého krátkého života.

Bohužel nemám tak nízkou inteligenci, abych tyhle věřící fanatiky, kteří jsou ochotni popírat lidskou bytost se vším všudy, pochopil.

0 0
možnosti
Foto

Jsou lidské aktivity, které člověku přinášejí za nějaký čas buď věci dobré nebo "výprask". Zákonitosti člověk může za nějaké čas poznat na vlastní oči. Bible před praktikováním homosexuality člověka varuje stejně jako varuje člověka před mnoha dalšími činnostmi. Platí, že co člověk zasévá, bude jednou sklízet a také je psáno, že mzdou hřích je "smrt". Já tam dávám uvozovky, protože tou smrtí může být např. rozpad rodiny. Bohužel biblický pohled na věc málokoho zajímá přesto čas ukazuje a ukáže, že Bible platí pro každého a je jedno, jestli tomu člověk věří nebo nevěří. Je to něco jako gravitační zákon,

0 1
možnosti

Už ten výraz "praktikování homosexuality" hovoří za vše.

4 0
možnosti
Foto

Bůh?Ne.To lidé se snažili určit co je hřích a co ne...Je dnes hříchem i to co dělal Onan či to co je podle něho pojmenováno?

1 0
možnosti
JL

Víte, proč Bůh miluje ateisty? Neobtěžují ho svými problémy!

9 0
možnosti

Hmm, a co tedy měla křesťanská zpěvačka dělat? Zapudit svoji hříšnou neteř a vymazat její číslo ze svého telefonu?:-P

6 0
možnosti
KO

Co ji zbývalo? Akorát napodobit Ezopovou lišku, která nedosáhla na hrozny, "beztak byly kyselé". A má v rodině klid.

0 0
možnosti
LJ

Oceňuji vaše otevřená slova karmou.

0 0
možnosti
Foto

Dotkl jste se zajímavého tématu. Potkávám se poměrně často s názorem, že pokud má křesťan za úkol milovat bližního svého, znamená to pro některé lidi to, že by měl automaticky nekriticky přijímat vše, co ten bližní dělá. Zde se tedy přikláním k panu Fürstovi.

3 0
možnosti
Foto

Ať Vaše kritika dopadne na úrodnou půdu. ;-)

3 0
možnosti
VF

Přikláním se k F. Grahamovi. Přesto věřím, že milovat máme i ty, kdo jsou jiní, ale neměli bychom z jejich jinakosti dělat normu.

Líbí se mi, jak Bůh v Bibli nejdříve ukáže ideály, ale pak se k nám sklání tam, kde jsme, protože nás chce vést k těm ideálům.

Ve SZ jasně říká, že ideálem je vztah jednoho muže s jednou ženou, ale pak nezavrhne třeba Davida, který těch žen měl spoustu.

Přeji Boží požehnání v roce 2023.

4 0
možnosti
  • Počet článků 4859
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 826x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium, od května 2024 přejmenovaném na Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal