Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

OSN je naprosto zkorumpovana organizace, jejiz existence nema uz zadny logicky vyznam. Uz davno neplni to, kvuli cemu byla kdysi zalozena.

0 0
možnosti
Foto

Kolik válek by nemuselo být, kdyby SSSR a dnes Rusko nevyužívalo svého práva veta. Ve Valném shromáždění OSN mají většinu muslimské státy, které vděčí Rusku za mnohé. Ruska je země, kde žije 14 až 20 milionů muslimů za 15 let jich bude v Rusku většina V Moskvě byla postavena Chrámová mešita pro 10 000 věřících. Je největší v Evropě.. Má sedm kopulí, největší ve výšce 42 metrů má průměr 27 metrů a je celá pozlacená, stejně jako špičky dvou minaretů. Kopulí je celkem sedm. Takže jak takové hlasování může dopadnout????

5 0
možnosti
Foto

Počítáte s tak razantním přírůstkem? Jak to bude v Británii?

0 0
možnosti
JD

OSN je dlouhodobě neefektivní a bezzubá.

0 0
možnosti
Foto

Povolilo kontrolu bezletové zóny nad Libyí, jak to nakonec dopadlo a žádná reakce.

0 0
možnosti
JK

J87a52n 81K40y92š58k36a

26. 2. 2022 16:10

OSN jako takové, a Rada Bezpečnosti s ním, mělo být dávno zrušeno. Ale není ho nutno rušit, stačí, aby USA přestalo platit poplatky, zanikne samo.

2 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Dík! Pravdu je nutné stále hlásat!

V naší obci většina občanů díky Václavu Klausovi a Tomio Okamurovi omlouvají chudáka Putina, že za ten útok na Ukrajinu nemůže, a mně nadávají, že kdybych nečuměl jen na ČT24, že bych také znal pravdu!

Ruská hybridní válka a šíření jejího obsahu komunisty a okamurovci je nebezpečí!

:-)

3 0
možnosti
MS

První sankcí mělo být vyloučení stálého člena. Takhle je to Rada nebezpečnosti OSN, nebo v sovětské terminologii Rada veřejné bezpečnosti.

2 0
možnosti