Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J46a49n 61P13a47v18l11í75k

12. 2. 2016 13:04

Pan Doležal to formuloval naprosto přesně a výstižně. Bohužel protikorupční revoluce mnohým zatemnila mysl, proto podléhají demagogii, kterou v nich živí nezodpovědní politikové. K podpoře M. Kalouska se také přidávám.

1 1
možnosti
JR

J37a33n 19R44á72ž

12. 2. 2016 12:44

Připomínám první odstavec článku. Otázka v anketě zněla: Táhne Kalousek TOP09 dolů nebo dělají jinou chybu?

Odpověď je jednoduchá: TOP09 je Kalouskův projekt, do kterého si přizval jako maskota spícího Karla. I největší příznivci Schwarzenberga vidí, že je zcela Out. Takže TOP09 stojí a padá jen s Kalouskem. Jakou má přízeň mezi voliči Kalousek, takovou přízeň má TOP09. A ta přízeň je malá a nebude větší, protože s odchodem Schwarzenberga ztratila TOP09 přízeň značné části "kulturní fronty" a "pražské kavárny".

Ty trapné figurky, jako Langšálová, Laudát, či Ženíšek to v žádném případě nespasí, protože oni dělají ty " jiné" chyby.

Bohužel, naděje, že se vpravo vybuduje progresivní konzervativní strana padly. Díky podivné, nekonzistentní politice vedení, kde někdy levá dělala pak toho, co dělala pravá. Co se mne týká, největším zklamáním bylo působení Schwarzenberga, ne Kalouska.

2 0
možnosti
JC

Odpovídám panu Jonášovi: Protože dovede hlasitě křičet.

Pan Kalousek se vyjádřil, že ty reformy by dělal pomaleji. Obávám se, že nepochopil, že naopak ztratil své voliče, protože ty reformy nedělal vůbec. Hrozil Řeckem a přitom státní dluh pěkně nabobtnal. Jinak toho ďáblíka si hraje sám. Opět bohužel nepochopil, že Babiš je jeho potencionální spojenec a vláda s ČSSD je jen nutnost. Jestliže dnes do něj kope při každé příležitosti, tak si připravuje cestu do zapomnění. Ostatně soudím, že skončí jako správce nějakého velkého církevního majetku. Asi na Bechyňsku.

2 0
možnosti
JJ

Dobrá,Vám Kalouska neberu,ale mne rozčiluje,že kdykoli otevřu ČT 24,vyběhne na mne z obrazovky pan Kalousek a z pozice nejlepšího polistopadového ministra financí(vážně?) mne začne poučovat.Nechápu,proč má tolik prostoru v televizi oproti jiným politikům.Rv

3 0
možnosti
LJ

Kalousek má v sobě kus inteligence (což mu musím přiznat, i když ho většinou nevolím) a je vtipný komentátor. Dokonce si dovolím tvrdit, že je vtipnější než prezident Zeman, který si na svých bonmotech zakládá. I já bych si přál, aby bylo mezi našimi politika takových více. Nejsou, tak reportéři strkají mikrofon před Kalouskova ústa.

0 0
možnosti