Diskuse

Kam s ním?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Žijeme v době nejistot - Jediná jistota je, že bude nejistota ! V socialismu to bylo lepší, protože tam bylo jisté vše. I to, že ostravské laguny budou dále plněny olejo hnusem. Budiž komunistů částečnou omluvou, že s tím započli již naši předkové, z dob Mocnářství ! Ostrava má raritu - Stačí si vzít deku a Indulonu - Vzhůru k lagunám ... !

Dnešní jistotou, jsou sliby = Už se to fakt zlikviduje ! Docela dobrý nápad MŽP ! Takový "Černobylský" - Překrýt betonovou krustou a tak problém zmizí ! Chvála, že šílenci byli odmítnuti, nastoupilo Státní Diamo. Pravda, milionů utopili dost - Laguny furt ! Vyměnili ředitele - přidali miliony - Laguny furt ...!

Schema máte dobré, stejně jsem jej nepochopil. Proč se to nelikviduje v místě samém? Nakonec se ukázalo, že nejlepší práci odvedly povodně ! Odra se rozlila, laguny rozhojnila a ta šílenost se zkoncentrovala ! Asi pak i blbě hoří ? Kaly v ropných lagunách po chemičce Ostramo jsou jednou z největších ekologických zátěží v Česku ! Jistě, vláda KSČ hospodařila přece tak dobře, bez dluhů - Dnes se stále nemůžeme doplatit ! :-)

0 2
možnosti
Foto

Odpověď na otázku p. Bučka. Pokud byl zájem zlikvidovat kaly ekologicky, pak se musely odvézt tam, kde to ekologicky provést lze. Jediná technologie tohoto druhu v ČR je právě v oné tlakové plynárně ve Vřesové. (A i tak mnozí namítali, ač lepší reálné řešení nenabídli.)

2 0
možnosti