Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Tak podle posledních informací to skutečně vypadá, že to nemohla být palestinská raketa, ale jen přesná Izraelská bomba, shozená z letadla.

Tvrdí to Mike Adams, který přináší přesvědčivé důkazy v podobě video záznamů útoku na nemocnici v Gaze, který identifikoval použití letecké bomby Air burst.

0 0
možnosti
ZZ

To jsou pouze přebrané informace, které mohou být různě upraveny.

Já jsem viděl několik záběrů téhož a každý byl trošku jiný. Na jednom chyběl zvuk, na druhém byl onen charakteristický svist izraelských bomb ..... Dokonce asi i Hamás už vyrobil i nahrávku, kde izraelci se přou proč raketa nedopadla na místo odpalování raket, ale na nemocnici .......

Tady se pravdy už těžko doberete.

0 0
možnosti
Foto

V12í29t 50H38a27s65s95a18n

18. 10. 2023 16:55

Dobrý den pane Stejskale,

Na Váš článek reaguji z čiré zvědavosti jako soukromá, zcela apolitická osoba. Před týdnem jsem byl šokován záběry brutálního útoku teroristického hnutí Hamás na účastníky mírového hudebního festivalu v Izraeli a obyvatele kibuců. Včera jsem byl šokován záběry mrtvých dětí v nemocnici v Gaze.

1.) Můžete mi prosím vysvětlit, jak je možné, že pan Hananya Naftali, (který má blízko k izraelskému premiérovi Benjaminu Netanjahuovi a šel by označit jako jeho mediální specialista), včera krátce po bombovém útoku na nemocnici v Gaze nejprve na Twitteru oznámil, že Izraelské letecké složky zasáhly základnu teroristů v nemocnici v Gaze, aby tento svůj Tweet následně během pár minut smazal?

2.) Můžete mi dále vysvětlit, jak je možné, že izraelské ministerstvo včera na Twitteru nejprve sdílelo video z údajného raketového útoku na onu nemocnici v Gaze, jehož strůjcem označilo palestinskou teroristickou organizaci Hamás. Krátce poté co se ukázalo, že se jedná o staré video byl tento Tweet také smazán.

3.) Jak je známo, tak podomácku vyrobené rakety hnutí Hamás na rozdíl od izraelských raket nevydávají při dopadu téměř žádný zvuk a pochybuji o tom, že by jedna taková raketa byla schopná zničit celou nemocnici a zabít několik stovek lidí v ní. Jak je možné, že tato raketa vydávala při dopadu zvuk silného výbuchu připomínající izraelské rakety a zabila několik stovek lidí?

4.) Na záběrech z videa, které jsem včera viděl na Twitteru židovského investigativního novináře Cohena je v levém horním rohu krátce po dopadu rakety na nemocnici v Gaze vidět pohybující se odlétající světélkující objekt připomínající bombardér. Můžete mi prosím vysvětlit toto?

Cílem tohoto příspěvku není kohokoliv obhajovat. Cílem je abyste odpovědí na mé otázky pomohl objasnit, kdo byl strůjcem včerejšího brutálního útoku na nemocnici v Gaze. Děkuji za odpověď.

0 0
možnosti
ZZ

Vaše otázky jsou celkem pochopitelné, ale všichni máme o tomto incidentu velice málo věrohodných informací.

Víme, že nemocnice je zničena, spousta lidí je mrtvých, ale věrohodné informace nejsou.

Co bylo hodně "cinkuté", je smazáno ( viz 1 - 2 )a zůstávají pouze dohady ( viz 3 - 4 ) - jak z jedné, tak druhé strany.

Odsud to věrohodně posoudit nemůžeme a tak nám nezbývá než víra - ale komu a čemu věřit, když ten útok Hamásu na hudební festival taky nebyl moc košer, že ano.

0 0
možnosti