Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J40i50r75i 30T23i98c47h51y

2. 5. 2021 15:42

Pane Stejskale, cely rozhovor jsem nevidel, jen ukazku. Muj dojem byl, ze ta "moderatorka" s dost nasupenym vyrazem se chtela zviditelnit tim, jak to dela hodne soucasnych komentatoru na televisi i jinde, jak toho politika usadi. Mnozi politici jsou slusni a s moderatorem se neprou, nekteri se to snazi otocit uvadenim nepodstatnych odpovedi. Zeman ukazal, ze on neni typ, co si necha sx (hazet blato na hlavu) a tu "moderatorku" patricne usmernil.

0 1
možnosti
Foto

President dostal hlas od poloviny voličů. Tady ale nemá zastání. Možná je to tím ,že jeho voliči jsou v práci.

0 4
možnosti
Foto

jeho voliči spíše neovládají PC;-D

4 1
možnosti
JV

To, že je prezident primitiv je mi známo a teď to dokázal na 100 procent. Takovou nálož urážek na moderátorku i jiné politiky jsem od žádného prezidenta neslyšel.

Ale mě spíše překvapilo, že stále ho někteří skuteční občané ČR (nemyslím teď falešné účty v diskuzích na idnesu) stále uznávají a věří mu. I poté, co xktrát bylo prokázano, že lhal.

17 0
možnosti
JT

J43i72r79i 85T25i60c61h68y

2. 5. 2021 15:46

Zapojil jste se do davove psychozy, ktera tak casto ve svete prevlada, at uz v oslave zlocincu (treba Hitler nemeckym narodem), nebo idolizaci bezvyznamnych osob (Diana).

0 1
možnosti
JK

Pan prezident se choval tak jak si to ta slnieckarska,neoliberalna a hlupa moderatorka zasluzila:-))).

2 18
možnosti
MG

Á, zase nám chýba diakritika - s neustále predpaženou pravačkou sa ťažko drží Shift, že? ;-)

4 1
možnosti
DV

D13a22n 47V91l73k

27. 4. 2021 11:52

Inu, dědek si musí alespoň zvednout sebevědomí s moderátorkou, když je doma pod pantoflem. Rv

10 1
možnosti
TK

1. Ano, Zeman se choval hrubě. Vědom si vlastní slabosti, jako většina starých vypuzených samců se chová slepě útočně.

2. Potíž je, že celá ta taškařice je poněkud trapná. U takto vysoké hry tajných služeb je z principu mizivá pravděpodobnost, že se veřejnost dozví pravdu, ať už z toho důvodu, že otevřený přístup je u tajných služeb vyloučen, nebo proto, že by případ mohl být i vykonstruovaný, nebo zpackaný. (Pokud si položíme otázku Cui bono?, musíme připustit i tuto možnost.) Takže různí představitelé před nás nyní předstupují s papírovou krabicí a říkají: "V této krabici je Bůh. Já vám nemohu říct, jestli jsem ho viděl, ale slyšel jsem o něm od tajných služeb. Vám ho pochopitelně ukázat nemohu. Prostě mi musíte věřit, že Bůh existuje a je v této krabici, protože já tomu věřím." Toto prohlásí předsada i místopředseda vlády. Pak vystoupí prezident a řekne: "Je tu nějaká krabice a je možné, že je v ní Bůh, ale já ho neviděl." A je oheň na střeše, prezident vlastizrádce, slouha samotného Satana svými pochybnostmi popírá existenci Boha. Na hranici s ním! :-P

1 1
možnosti
MT

Nezapomněl jste na možnost, že pan prezident Boha v krabici spatřil? Cui bono?

1 0
možnosti
Foto

Připustit pouze jednu verzi tak to už se můžeme říct, že jsme se o viníkovi usnesli. Nabízí se celá řade verzí a všechny je nutné prošetřit. Od zlodějny,šlendryánu, sabotáž a jiné.

3 3
možnosti
TK

Tady zjevně nejsme u soudu a nehrajeme hru na pravdu. Je do očí bijící, že obžaloba a rovnou i rozsudek byly oznámeny na příkaz zvenčí, bez ohledu na stav vyšetřování. Že se tam motal Čuk a Gek, tajné služby vědí minimálně od roku 2018, kdy byly zveřejněny jejich fotky po útoku v Salisbury. Přesto se s vyšetřovaním této cesty z obav před nežádoucím předčasným prozrazením čekalo až na vhodný okamžik zveřejnění. Za celou tu dobu proto vyšetřovatelé nikam výrazně nepokročili a ani překupníky se zbraněmi nevytěžili, vyslýchali je až teď. Je tedy jasné, že snaha o objasnění případu není na prvním místě.

4 4
možnosti
MJ

Jestli ona je skutečně dobrou redaktorkou, tak já můžu řídit jadernou elektrárnu. Otázky neustále kladla v jednom směru a to naštve každého. Proto jí řekl, že to asi nechápe, ži ji už 5 x odpověděl. A ted z ní děláte chudinku Je to slepice, která když lezla do TV tak rozhodně nepoužívala hlavu, ale úplně jiný orgán....

9 12
možnosti
MP

Buran Zeman buranem Zemanem zůstane

16 5
možnosti
JT

J41i69r28i 29T62i87c21h77y

2. 5. 2021 15:48

Pravy buran se projevil.

0 1
možnosti
ZZ

Snad se z tohoto rozhovoru moderátoři poučí a budou vůči hostům příště slušnější a nebudou na ně už tak neomaleně útočit.

R^:-)

6 18
možnosti
JR

A nebudou jim klást otázky, které nepřipravil pro moderátory televizní diskuse poradní tým prezidenta Zemana, že? ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

15 3
možnosti