Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K10a90r58e50l 76B10o41k

21. 1. 2015 19:02

Správně popsáno. R^

3 1
možnosti

Tohle už nebyl ani žádný plánovaný teroristický čin, to bylo čiré zoufalství. Zamyslet by se měli ti, kteří ty lidi k něčemu takovému dohání, ti toho ale stejně jako pan Stejskal nejsou vůbec schopni.

1 15
možnosti

Takových psychopatů, co tvrdí, že jsou hodní, nenásilní a že je expřítelkyně vyprovokovala k zoufalým činům, máme plné i naše noviny.

10 0
možnosti
Foto

Je úplně jednoduché, jak to zastavit. Příslib Izraele, že pokud se podobné akce nebudou opakovat, tak do dvaceti let vrátí veškeré území, které získal v rozporu s principem nepřípustnosti získání území silou. A že se termín odsouvá v případě každé příští teroristické akce. Pak už se sami Palestinci postarají, aby k takovým činům nedocházelo.

1 6
možnosti
Foto

Fajn. Izrael vrátí veškerá daná území, a pan Řezník bude vlastní hlavou ručit za to, že už k takovým činům nebude docházet. Neb to Palestincům vysvětlí a oni ho poslechnou.

O rezoluci OSN z r. 1948 ráčíte vědět?Rv

5 0
možnosti

Ti, kteří by se podle Vás měli stydět, nenávidí Židy mnohem více než muslimy, respektive spíše mají muslimy, zejména Araby, rádi, ale Židy prostě nenávidí. Jenomže kvůli nezdařenému Hitlerovu vyhlazovacímu pokusu to nemohou přiznat a tak hrají pokrytecké hry, od pravého jejich smýšlení velmi vzdálené.

7 0
možnosti
Foto

A není to jen Váš názor? Nějak mi z toho čouhá antisemitismus!

1 0
možnosti
  • Počet článků 4821
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal