Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....podle mně je to celkem jasné ! Ruská vlajka nesmí být moc často vidět po vítězství ruských sportovců. Sankce za Krym nezabírají, ty budou do nekonečna, protože Krym je vyřešen...navěky.

Tak budeme škodit jinak! Není dnes možné udělat po závodě antidopinkový test, při současné, výkonné chemii a metodách? To bude také navěky! Stačí, že vyhráli za cenu milionů obětí druhou světovou abychom my žili, dnes je to náš nepřítel a je ho třeba trestat. Pořád ! !!!!!!

2 1
možnosti
Foto

No vidíš, Otčenáši, za tu vyhranou válku nad svým spojencem Hitlerem dostali tolik medailí, že jim teď nějaké za skákání a běhání chybět nebudou.:-)

3 1
možnosti
Foto

Naprostý souhlas, bohužel to ale nevidím jako reálné. To spíš přidělí Saúdské Arábii mistrovství světa ve sjezdovém lyžování, než toto.:-) Karma

1 1
možnosti
JN

J23o25s77e73f 94N38i29k83l

9. 12. 2019 16:57

Zajímala by mě konkrétní jména ruských dopujících sportovců...kolik jich bylo přistiženo?

1 1
možnosti
MB

Josefe, jako vždy - Nás mnógo ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Kdo potrestá WADU za její selhání. Kontroly dopingu se prováděl v jejích laboratořích.

2 3
možnosti
LF

L59u78k11a43s 43F91i55k40r

9. 12. 2019 16:43

Nadmerne piti vam opravdu nedela dobre.

5 3
možnosti
MB

Chudák Putin, nebohé Rusko - Tak pěkně, to zfetovaným v Soči šlo ! Už i Piráti se propracovali do mezinárodního ústředí WADA a podlý Kalousek rozpoutal další kampaň ! Co se vůbec v té zemi změnilo ? Žvaň o míru = Přepadni koho se dá, poukazuj na životní úroveň = Nikdo si pak nevšimne, že klesá. Mluv pravdu = Zatloukej ! Až to všechno praskne, nejlépe v nějakém přímém přenosu významně poťukej na kufřík s tlačítkem ! Věra Čáslavská - na bedně ! Při poslechu hymny a od stoupající vlajky odvrátila svou tvář. Co se od té doby - Vlastně změnilo ... ?:-)

2 3
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím. Sport má být čistý a férový. Tedy - nelze nastoupit proti soupeři, který je naplněn stimulačními preparáty, naopak je nutno nastoupit proti soupeři, i když je jiného vyznání, barvy pleti, filosofie atd.

Karma, Lubomíre.

12 0
možnosti