Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
VB

Vy jste odborník, kdo myslíte, že pojede políbit prsten Putinovi aby nám dodával ještě minimálně 2 roky ropu?

0 0
možnosti
JL

Řekl bych, že to bylo takto: Putin uhlazoval vztahy mezi Kremlem a Izraelem, přičemž se omluvil za Lavrova, ale bral to jako jakýsi privátní kompliment.... Proto to Rusové nezveřejnili jako oficiální stanovisko. Izraelci to naopak zveřejnili, protože je to pro ně téma. Pro Rusy ne. -

0 0
možnosti
JK

Putin se zřejmě opravdu omluvil. Izrael mu totiž může dost zatopit zejména v Sírii, na tuhle válku už Putin nemá zdroje. Taky sílí snahy o obnovení celistvosti země ve všech Ruskem obsazených území, kde podporuje separatisty. Také pokud v Čečně zůstane málo hrdlořezů, pak se může Kadyrov brzo houpat na lampě.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé čtení, vážený pane kolego. R^

1 0
možnosti
Foto

Jen jestli to nebylo trošku jinak:

"Vladimire Vladimiroviči, ty turecké Bayraktary nám dávají strašně zabrat a teď si Sergej Viktorovič pustil hubu na špacír a jestli Izraelci dají Ukrajincům nějaké svoje hračky, bude to pro nás peklo."

"No tak já se mimo záznam tak trochu jako neoficiálně omluvím, Bennett je z toho nešťastnej, ten to spolkne."

0 0
možnosti
VH

V soutěži Jak nas..t celý svět je Rusko nedostižné! Jak se nejednou Hitler hodí...od gentlemana až po částečného žida...Rv[UA]

6 0
možnosti
Foto

Pokud jde o směšný argument, že na Ukrajině nemůže být neonacismus problémem, protože prezident Zelenskyj je Žid, stačí si vygooglovat dotaz „Židé ve wehrmachtu“, který zvídavé zavede na mainstreamové weby (idnes, g, armyweb, securitymagazin), a vyléčí je z černobílého vidění světa.

0 1
možnosti
JK

A co jako? Znamená to snad nějakou omluvu pro vraždění Ukrajinců putinovskými rašisty? Něco ve stylu pana Duky? Máte také důkaz, že neonacizmus na Ukrajině je problém?

6 0
možnosti
RC

Osobně si myslím, že V.Putin nechce být před světem za "slabocha", tak zprávu o omluvě nepotvrdil, ale také nevyvrátil, což by jistě lehce mohl udělal, pokud by to byla opravdu lež.

Též si nemyslím, že by úřad izr.premiéra vyloženě lhal.

3 0
možnosti
PL

Děkuji za přesné shrnutí té kouřové clony na obou stranách.

Omluva, co o ní mluví jen napadený, zatímco darebák mlčí...

A ještě tu chybí zmínit nejčerstvější útok od mluvčí Kremlu Zacharovové o tom, jak prý izraelští profesionálové bezuzdně řádí na Ukrajině.8-o Rv

0 0
možnosti
Foto

je mluvčí Ministerstva innostrannych děl, nikoliv Kremlu, lháři.

1 2
možnosti