Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jsou mi k smíchu všichni ti vševědoucí, kteří si nejdřív museli přečíst bibli a pak napsat co ten neschopný Zeman citoval blbě.

1 0
možnosti
Foto

Tak ještěže ji mají. Jinak by byli ouplně ztracení.....sami by asi na nic kloudného nepřišli (nebo si to o sobě myslí, a proto pořád studují tu Bibli)

0 1
možnosti
MV

... no jo, von je to už takovej starej moudroprd, kterýmu hradní suita zatkeska, i kdyby z úst vypustil jakoukoliv hloupost. Několik lidí stále ještě ohromí, jiné části lidi je už k smíchu. A to je smutné.

5 0
možnosti
DR

K smíchu je spíše dělat "aféru" z každé hlouposti.

1 0
možnosti
MB

Korektně - Je i obdivuhodné, že ve svém věku mluví z hlavy. Pochopitelně řekne blbost - Nechápu, proč není běžně uznána - (Peroutka). Opravdu jsem včera hleděl, jak Miloš mluví a chátrá ̈- Již docela jiný člověk ! (Neurážím). Jeho inklinace k bibli v Ofic. projevu mi připadá jako běžná u všech - Co kdyby ? Nesmírně rozporuplný člověk, který na pohřby nechodí . Pro taky, že - Docela jiný stále stejný člověk ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Také jsem si včera všiml, jak Miloš Zeman chátrá. Divím se mu, že se na to už nevykašle. Ale všichni ti Minářové a Ovčáčkové kolem něho mu to nejspíše nedovolí.

Zeman na pohřby nechodí? Jak kdy. Františku Čubovi jel nedávno na pohřeb až do Zlína. Na pohřeb bývalému pražskému arcibiskupovi kardinálu Miroslavu Vlkovi ale na pohřeb nepřišel, ačkoliv stačilo jen přejít hradní nádvoří.

4 0
možnosti
JK

Politici často lžou, ohýbají pravdu, fabulují, nebo jen mluví o ničem a vyplňují mediální čas. Je zajímavé nechat si jen obraz, vypnout zvuk a neznat obsah vyjádření. Pozorujte řeč těla, mnohdy řekne víc jak slova (zvláště u politiků). Nejzábavnější jsou tiskovky a výrazy těch co stojí v pozadí. Nemůžu si pomoci, Zeman vypadá jak zfetovaný žebrající bezdomovec, který sotva popadá dech. Schválně sledujte Mináře, duchem nepřítomen, ono když vám úřady vystavují pokuty a zavírají kámoše, tak není divu.

6 0
možnosti
MB

Mynář s obavami sleduje svůj Zlatý důl Jak dlouho, se ještě tak asi bude rýžovat? Může být bez obav - L.I. Brežněv již výkonu schopen nebyl - Dle jeho věrných - Byl ! Pak následovala ta žucha a etapa Velkolepých pohřbů ! Času ještě dost - Miloš opět, ještě něco vyvede ... :-)..

3 1
možnosti
JK

Souhlasím s vámi, amatérské komolení textu bible může být považováno za zločin a kacířství. Rozdílné interpretace vedly v minulosti ke sporům, rozdělování církví i válkám, takže citovat z bible se musí umět. Tady se Miloš šeredně seknul, zase.

Spíš to vypadá jako další schválnost, bibli cituje člověk co podepsal druhé okradení církví při jmenování ministra do vlády, která to okradení prosadila a to za vydatné komunistické štvavé kampaně jak za dob normalizačního socializmu.

Chce se mi říci: "Víš Miloši, Bůh to vidí."

7 0
možnosti
JN

Ale děte, co vám vadí na věřících komunistech?

Za minulého režimu bylo velké procento věřících soudruhů. Jen někteří z nich to tak trochu amatérsky tajili tím, že chodili na bohoslužby do vedlejší vesnioce, ti výše postavení soudruzi dojížděli do sousedního okresu. Zmínil se o tom i pan Vodvářka, a tomu snad můžete věřit.

No a s pádem komunismu mnozí zestárlí soudruzi opustili stranu a vrátili se do lůna církve zcela veřejně a nyní tvoří podstanou část účastníků bohoslužeb. A někteří ani ze strany nevystoupili a věnují se oběma zálibám paralelně.

On totiž komunismus ve své podstatě je jen jiná forma náboženství.

0 0
možnosti
PB

P69e80t24r 47B74u93r79i12a47n

27. 8. 2019 23:23

Miloš Zeman se už postaral o nápravu. Nechal Ovčáčkem sepsat bibli novou a onu svou formulaci do ní vložit.

Dovolte, abych vám odcitoval první pasáž z právě tvořeného díla:

Na počátku nebylo nic. Pak Miloš Zeman, dej mu vesmír věčnou slávu, řekl: budiž já.

9 2
možnosti
JN

Kdybyste toho Zemana neměl, musel byste si nějakého vymyslet.

To je taky nepřesná a upravená citace Palackého.

1 0
možnosti
Foto

A passy...jestli si to přečte nebo mu o tom blogu někdo donese, tak to zase schytá chudák Ovčáček, který bude muset po nocích hledat ten zaručeně přesný citát.

7 0
možnosti
Foto

V tomto případě bych Miloši Zemanovi ono citování z bible nevyčítal, smysl textu zůstal zachován. Miloš Zeman mluví spatra, a proto nikdy nevynikal přesným citováním a někdy něco popletl nebo si i vyloženě vymýšlel - viz kauza Peroutka. V tomto případě bych ale jeho kritiku považoval za hnidopišství.

4 0
možnosti