Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J95a54r36a 40R37a87n42k

6. 12. 2016 0:00

Mate naprostou pravduR^

0 0
možnosti
VV

Poopravil bych vyjadreni, ze administrace je pan domu. Ta jsou jen najemnici. Pan domu je vydavatelstvi Mafra a pan Babis. Ti by si sve najemniky meli hlidat.

1 0
možnosti
AZ

Keby ju neboli zmazali, tak si to neprecita tolko ludi, ako ked ju zmazali. Takto sa to dozvedeli ludia aj na Slovensku a citali, co napisala.

1 1
možnosti
JR

J95a73r37a 48R96a57n84k

6. 12. 2016 0:01

Tak si to precetli a doufam udelali usudek i na Slovensku, nebo mate pocit, ze jsou analfabeti?8-o

0 0
možnosti
Foto

R^

Podle mně se jakási "cenzura" projevuje spíše v diskusích než v blogu a to ještě ne tak, že by byla cílená ze strany adminů. Vysvětluji si to tak, že v tom množství diskusních příspěvků, prostě nezkoumají jednotlivé nahlášené příspěvky a mažou co jim kdo nahlásí. Není pak náhoda když vám často mizí i slušné příspěvky z diskusí s jedním konkrétním diskutérem. Nahlašování je u nás dosti oblíbené a dnes i dokonce zcela nezakrytě posvěcené státní mocí.

1 0
možnosti
MP

LP byla na vyhození už od počátku, když např. v asi třetím svém blogu psala o jednom politikovi "slizoknír". To není názor, to je urážka na úrovni šikany mateřské školky ( nebo " IQ na úrovni brambory " ).

Je jen škoda, že se vše vyhrotilo na cause Ortel - Gipsy. Kdyby si Ortel nevzal košile s lebkou a podal další důkazy, že není náckovský. Kdyby nepsal Gipsy texty na úrovni 10. cenové.

No co. Aspoň se tu budeme bavit nad vtipnými texty, fotoblogy, či články lidí, co opravdu něco ví. ( Dnes poprvé jsem četl blog p. Ptacseka z Kolumbie. Doporučuji.

3 0
možnosti
MP

Podnítil jste moji zvědavost. Hledala jsem. Takže si dovoluji Vás opravit. Zřejmě jste měl na mysli tohoto pána:

Matěj Ptaszek:-)

2 0
možnosti
Foto

Myslím si, že by nikdo neřekl ani popel, pokud by ona pravidla byla uplatňována a vyžadována po všech stejně a "padni komu padni".

Můj názor je, že tomu tak tady bohužel není. Rv

Z mnoha a mnoha důvodů a nejde jen o Lucii Provazníkovou (např.):

Pro mě bylo důkazem toho např. mimořádné (údajně po "demokratickém rozhodnutí v kolektivu administrátorů") "omilostnění" po zablokování jednoho ze zdejších největších a nejpodlejších trollů a lhářů, která se baví lhaním, napadáním dehonestováním a urážením ostatních diskutujících. Po svém omilostnění začal okamžitě nejsprostším způsobem znovu napadat.;-€

Nebo také (namísto odsunu do soukromých blogů) umístění na titulní straně blogu s obsahem dehonestujícím všechny voliče prezidenta Zemana i jeho samotného! Neuvěřitelné! Rv

A je toho mnohem víc.

13 3
možnosti
MB

Jistě, všichni se proti vám a Zemanovi spikli ;-D

4 8
možnosti
MK

Hezky jste, pane Stejskale, "potlapkal" adminy po rameni. Nejvíce jsou na vině nepřesná pravidla v Kodexu včetně sankcí; dávají adminům volnou ruku.

9 4
možnosti
Foto

Prvidla jsou naprosto přesné.

Jak vy tak Provazníková jste je neustále porušovaliRv

1 5
možnosti
MM

Hujer!Metelesku blesku!

2 1
možnosti
JR

J39a65r25a 91R12a84n39k

6. 12. 2016 0:10

Muzete mi vysvetlit nekdo, co tenhle vykrik znamena, nejaka nova pravidla cestiny?

0 0
možnosti
ZB

Karma.Dobře napsáno,ale dost lidí to nebude chtít pochopit.Oni totiž potřebují nějakého mučedníka,který "statečně padl za to,že psal pravdu".Vy jim to prostě kazíte...

6 9
možnosti
Foto

Bárta, je jen dobře, že všicí nesmýšlejí jen po Vašem )))

10 3
možnosti
Foto

Dnes jsem si pouštěl pár dílů skvělého seriálu Okresní přebor, kde Jarda Kužel měl čepici s nácovskou nášivku lebky se zkříženejma hnátama.

No ještě že to neviděl Banga, to by se asi upískal....

15 3
možnosti