Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Zeman byl výborný řečník, ne však co do obsahu. Jeho vada byla též že rád a moc mluví. Jeho "čínská" doporučení dodržují do puntíku Němci (nejen oni) ale neřeční o tom.

Jako důchodce byl v podstatě kůl v plotě a podle toho vypadali jeho rádci spolustraníci z SPO. Pašalíky odměňuje každý vládce své "blízké". Kdyby kancléř, mluvčí a pár poradců byli na úrovni, jeho prezidentování by nebylo tak tragické.

2 1
možnosti
Foto

Zeman nebyl dobrý řečník. Mluvil pomalu, hodně lhal a říkal stále to samé, zvláště v posledních deseti letech. Já jsem se dívala na tiskovou konferenci Zuzany Čaputové po jejím zvolení prezidentkou. To byla radost poslouchat. Stručně, jasně, srozumitelně k věci. Co ona řekla za minutu, říkal by Zeman minut deset. Ale je pravda, že ona při tom nestihla urazit všechny lidi okolo.

Lepší řečník než Zeman je i nový prezident Pavel. A to jsem se bála, jak se s tím jako bývalý "furťák" popasuje.:-)

5 0
možnosti
Foto

Jeho oprajev opravdu nebyl nejhorší, nebyl z toho jeho druhu bahenních výroků, ale do státníka to mělo sakra daleko, dokonce i do soudného člověka jakáhokoliv směrování.

Je pravdou, že po ruské agresi otočil, ale jen k Rusku to to také ne na 100%, Čínu má stále na svém pozitivním seznamu.

Jsem rád, že jeho působení se už počítá jen na prstech jedné ruky a přeji mu, ať si po libosti užívá svého osobního a politického důchodu. Tam už může konat obdobně jako jeho předchůdce Klaus, tedy bez významnějšího dopadu.

Zeman však zůstane historicky zřejmě nejhoším prezidentem od roku 1918.

3 0
možnosti

Zeman si teď může žvanit co chce. To, jak se choval, si budeme všichni pamatovat.

5 0
možnosti
JV

J20o10s46e91f 97V21o21g73l

6. 3. 2023 9:24

Kdyby voliči četli a přečetli si včas knihu Miloš Zeman "Jak jsem se mýlil v politice", dávno před volbou za hlavu státu, tak jsme si jeho hodnocení mohli ušetřit. Miloš se mýlil stále, protože byl tak vychován! Pro praktický život byl nepoužitelný, pouze své ego a řečnické umění využil v politice. Snad mu to Bůh odpustí ...

7 0
možnosti
Foto

No nejveselejší je, že bude mít důchod 23000. Rentu 50000. Dalších 50000 na kancelář a asistenta. A asistentku mu prý bude dělat jeho žena. A Miloš Zeman to komentoval slovy: "Budeme muset nějak vyjít."

9 0
možnosti
Foto

Ztráta soudnosti a pohrdání lidmi okolo. Dále pro sichr nediagnostikuji.

8 1
možnosti
Foto

Ten rozhovor jsem si se zájmem poslechl a nebyla to pro mne ztráta času. Občas si pustím i rozhovory s bývalým prezidentem Václavem Klausem na XTV. Pustil bych si i o nějaký ten rozhovor s Havlem, ale "Heaven news" mi nefungují. Všichni tři výše uvedení měli svá pozitiva i negativa. Nemám v úmyslu je soudit ani srovnávat, protože se mi dobře žilo za Havla, za Klause i za Zemana. Doufám, že to nebude o moc horší ani za Pavla. Tedy pokud bude zdraví sloužit ;-)

1 1
možnosti
Foto

PRO P. BERÁNLA---Mám to v zásadě podobné. Díky, Jiří.

0 0
možnosti
DR

Nemyslím si, že Zeman po agresi na Ukrajině prozřel. Na rozdíl od jiných ho totiž za někoho kdo leze do jisté části těla východu nepovažuji. To z něj udělala spíše média a po ních to samozřejmě pouze papouškovali ti, kteří ho nesnášejí.

Jeho jediným prohřeškem bylo totiž to, že chtěl s Ruskem udržovat úplně normální politické vztahy, nic víc a nic míň. Že to nakonec dopadlo jak to dopadlo je už věc druhá, válku nemohl čekat nikdo.

1 5
možnosti

A vy si snahu o udržování normálních politických vztahů s Ruskem představujete jako znevažování našich tajných služeb a vypouštění výroků, které Ruská televize okamžitě použila jako důkaz nejednotnosti EU?:-P

2 0
možnosti
Foto

Máte můj hluboký obdiv, Lubomíre, že sledujete tuto lidskou a politickou fosilii. Poslední dinosauři odcházejí, jejich čas již pominul, oni stále mají pocit, že jejich názory ještě někoho zajímají (týká se i Václava Klause).

Miloš Zeman je politický zkrachovalec, lezl do útrob dvěma východním despociím, kde si - bláhově - myslel, že jej berou stejně, jako on je. Ve skutečnosti jej měli oba (putin i Si), za kašpárka, z něhož musejí mít ukrutnou srandu.

Říká se tomu politický debakl, fatální prohra, kolaps.

Každý slušný by odstoupil či aspoň mlčel. Hyperego pana Zemana to nedovolí, je jím sežrán, prosycen a jeho obrácení, o němž píšete, je chimérou.

Vybral si svou nesnesitelnou lehkost bytí a odejde si ní do zapomění. Už za 4 dny.

12 2
možnosti
MB

Čím jsem vážně fascinován? Čínským a Ruských pohrdáním samotného Miloše. Přece museli vědět - potřebuje reálnou podporu. Vstřícný krok - investice, v ČR, průnik na čínský trh. Soudruzi nic! Z lidského pohledu - mega deziluze . Miloš zhmožděn, potupen a zesměšněn. Nechápu to ... :-)

2 0
možnosti
MB

Milošova bilance je smutná. Doslova prohospodařil sám sebe. Jeho největší debakl? Zahraniční politika. Pravdivý paradox odpovědi osoby nejedlé. "Co bylo jeho největším úspěchem"? Odpověď - "To, že byl opakovaně zvolen". A já dodávám - Aniž by byl souzen za velezradu ...

Miloše je možno pochválit. Jako starostlivého šéfa hradního gangu. Historicky navýšený rozpočet. V dobách, kdy prakticky nikam nejezdil a nepřijímal. Odměnově slušný vejvar jeho věrných. Ani to nestačí. Tedy akcie v Kyrgyzstánu, přes kámen a jeleny v Oboře. Katarský plyn , plesnivé předražené roušky z ˇČíny, taky dobré. Škoda Sputniku, vakcíny taky něco mohly hodit. Pak tedy, alespoň náhradový stan u sjezdovky. Výsměch lidem - osvobození Baláka ...

Shrnuto? Vážně, těžko hledat něco přínosného pro ČR. Sranda s Miloušem Jakešem- Produkt dnešního Baumaxu. Sortiment ozdobných prvků plotu.Miloše do koše? Nikoliv, zavěsil bych jej- hned na plaňku vedle. Oba zbyteční, nicméně alespoň takto by ještě nějaký užitek sehráli ...:-)

10 0
možnosti
Foto

Tak hlavně, že bylo poslední.:-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 4857
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 826x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium, od května 2024 přejmenovaném na Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal