Jj, to je naše morální májka Rakia. Pro ni je skoro každý, kdo nevyhovuje jejímu názoru na svět, skoroblb, žoužel, nebo zapšklý dědek s vadnoucí erekcí. Na rozdíl od pana Trčálka, který své články píše s humornou (někdy až sarkastickou) nadsázkou, její články jsou čím dál tím víc nenávistné. To, jak se jednu dobu na svém blogu opřela do pana Vodvářky, hraničilo až se stalkingem.

Foto

Hm. Já jí už dlouho nečetl. Ale je vidět, že její nenávist ke všemu mužskému se stupňuje. Možná je to nemoc, spíš ale zpackaný život. Nejlepší je ignorovat.

Foto

Vážený příteli Lubomíre, beru jako své profesní selhání její dlouhou působnost na Blogosféře. Její raison d ' etre je vulgárně napadat ty, kteří si dovolí mít jiný názor. Kupříkladu pana Svárovského nazvala ve svém příspěvku na BS "výkalem" ( použila obecnější termín). Na druhé straně je vysoce citlivá na mnohem mírnější narážky na vlastní osobu. Jako níže Tomáš soudím, že je buď nespokojená s vlastním životem, nebo skutečně nemocná. Možná i obojí. Nemá smysl se jí zabývat.

  • Počet článků 4813
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal