Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O aféře jsem nevěděl, takže velké díky za informaciR^.

Přiznám se, že vůbec nechápu, jak se něco takového mohlo stát. Takovou chybu snad může udělat nějaký nezkušený tajemník, ale u velvyslance je to neomluvitelné (zejména pak ta následná omluva to vše ještě korunovala)...

1 0
možnosti
KO

K94a86r37e76l 45O57r47l90í44k

18. 5. 2021 16:08

Český úředník asi neznal moudré rady, že "v domě oběšence se o provaze nemluví" a "nešlapat na hada holou nohou". Vyjádření velvyslancovy podpory Izraeli v Kataru, který hojně financuje zabíjení Židů, je "neúcta" k obyvatelům Kataru a k jeho představitelům. To nespraví ani následné lži o "bratrském svazku". V úvahu přichází jedině odvolání úředníka a proškolení o chování diplomatů.

0 0
možnosti
KO

mea culpa, samozřejmě v Kuvajtu

0 0
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

Zmíněná omluva omluvit nelze...

Podobně jako účast jakési pivoňky na vojenské přehlídce 9.5.2021 v mosqě,

na tribuně spolu s krysou (putyn), neomluvitelné a pokud tento pomatený byl navíc instruován současným min.zahraníčí, ani tento nemá na svém postu co dělat. ČR (i když námitka, že jsme pro svět nezajímaví, je relevantní) vypadá skutečně "obdivuhodně" směšně.

2 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

J13a45n 31P49e32c52h36a

18. 5. 2021 13:29

Pan diplomat v Kuvajtu se nechová jako diplomat, promeškal příležitost diplomaticky mlčet, což by mu nikdo nezazlíval. Teď má z ostudy kabát.

3 0
možnosti
Foto

Matti Friedman (Agenti bez vlasti) píše, že je jedna věc, kterou Západ u Arabů nechápe nebo podceňuje - včetně aškenázských Židů, zatímco mizrachim s tím mají tisíciletou zkušenost: pomsta.

Uvádí arabskou bajku:

Jednomu mladíkovi někdo ze sousedního kmene zavraždí bratra. On jde domů a měl by se pomstít, ale neudělá to. Léta plynou a nic. Až je starý, už je mu 80, tak konečně jde a pomstí se. Po návratu to řekne rodině, a oni na to: "A proč jsi s tou pomstou tak spěchal?"

Tohle nepochopení arabské mentality stojí za neúspěchem izraelské politiky "území za mír", v konečném důsledku, je to příčinou současné situace v Gaze.

0 0
možnosti
Foto

Už včera, když jsem to četl, čekal jsem nějakou oficiální reakci ministra zahraničí. Tento zbabělec by měl být okamžitě odvolán

6 0
možnosti
ZZ

V diplomacii už to tak chodí, že se diplomaté často raději ani nevyjadřují k situaci, která by mohla nějakým způsobem rozladit zemi, kde působí.

Byla to hrubá chyba diplomata.

;-(

3 1
možnosti
EK

Ten zbabělec měl být už v prvním letadle, které mířilo de Česka. Muslimům se neomlouvá.

9 1
možnosti
  • Počet článků 4856
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 826x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium, od května 2024 přejmenovaném na Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal