Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V jednoduchosti je síla. Slečna Kateřina má sledovanost, ačkoliv při shlédnutí jejího videa dojdete nutně k závěru, že NEŘEKLA VŮBEC NIC,krom toho, že je těhotná a že si pořídila nový stůl, navíc je evidentně nechytrá.... Sledovanost je zaručená a slečna Kateřina je štastná. Jsou i daleko lepší/sledovanější youtubeři a youtuberky, které si zve Jan Kraus do svého pořadu, vydělávají velké částky, o kterých se nám ani nesnilo....Svět není tak složitý. Záleží jen na tom, jak si ho zkomplikujeme. Myslete na sebe. To je myslím to poselství.-- :-)

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

no na internetu je spousta smysluplných věcí, a smysluplných lidí všech kategorií, o tom žádná. Já neodsuzuji ani zmíněnou Kateřinu, pokud si zboží najde svého kupce, má ho tam mít i ona. Na odkazy se ráno v klidu rád podívám. Pěkný zbytek víkendu FV.:-)

0 0
možnosti
Foto

I Vám, Filipe. A děkuji. Ani já ji neodsuzuji, jen někdy sleduji v úžasu sebevědomí a suverenitu těchto lidí. A občas je mi jich i líto.

1 0
možnosti

Veškerá náboženství jsou jen opiem lidstva.

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že všichni tři vítězové ankety (vlastně čtyři) mají na náboženství a zejména svoji osobní víru a duchovní zkušenost diametrálně odlišný názor. --- A jen tak mimochodem, jelikož citujete Marxe, nebyly opiem lidstva spíše komunistické myšlenky založené na učení KM a VIL?

2 0
možnosti