Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Jako při vší úctě, "Copak to nikdy neskončí?" se po přečtení dnešních ranních zpráv mohla ptát jedině naprostá ovce.

1 0
možnosti
PS

Zákaz islámu , uzavření hranic a deportace lidí napojených na terorismu. A pokud to nepomůže , je třeba ideologii , která zabíjí nevinně , z Evropy dostat pryč.

1 0
možnosti
JL

Překvapuje mě, že starý čili zkušený chlap se ptá: Kdy to skončí? Samozřejmě že to neskončí, dokud bude Západ bojovat s muslimy, oni se prostě jen mstí a mstít se budou, je to jejich mentalita a tradice. Oko za oko. Pokud někdo má dojem, že my v Evropě nic, my muzikanti, tak muslimové nás berou všechny ze Západu nastejno: jsme prostě bezvěrci, vrazi, kteří je zabíjejí - v Afghánistánu, v Africe a jinde. Takže útoky budou pokrčovat a jediné řešení, jak omezit ztráty, je postupovat jako Izraelci: být připraveni okamžitě zabít útočníka - postupovat rychle a tvrdě. Udivuje mne, že Francie s militantní historií to ještě nepochopila. Tedy pochopila - v Nice byl řidič-džihádista zlikvidován. Připravte se na další útok.

3 1
možnosti
IM

I96v29a20n 47M14i69n32á54ř

15. 7. 2016 15:30

Politici celého světa se sice ostře proti terorizmu vymezují .. ale to je tak vše, co dělají ! Západní Evropa, německý merkelizmus a direktivní neomarxistický Brusel nás však budou nadále zcela záměrně mísit s islámem a ... donekonečna zdůrazňovat, že ne všichni muslimové jsou - teroristé !!! Ano, teroristé všichni nejsou, ale nebuďme naivní, že ti ostatní nás euroobčany milují a přichází se srdcem na dlani ! Ti "hodní" zde budou naopak vytvářet teror psychický a zneužívat jen určité demokratické lidskoprávní nároky, které ve svých mateřských zemích .. sami odsuzují ! Pro naše potomky se Evropa stane místem k přežívání - nikoli místem k životu !!!

0 0
možnosti
JL

"Vymezovat se" - už to slovo je pitomost. Je to jen fráze. Politici mluví o teroristech, ale jsou to muslimové-teroristé.

0 0
možnosti
JT

Bude-li se okno po sté pucovat z jedné strany a ten flek je na něm stále,je zřejmé ,že je třeba změnit přístup a vypucovat jej i za strany druné,aneb pokud se v budoucí Evropě chceme cítit bezpečně,je nutné oprostit se od toho co zjevně nefunguje a přistoupit k něčemu co fungovat bude.Bude to bolestivé,určitě politicky nekorektní,ale v opačném případě jsme odsouzeni žít v permanentním strachu,který se s postupem času bude navíc stupňovat.Čím později se k tomu přistoupí,tím bolestivěji ten proces také proběhne .Navíc čím déle budeme jen lomit rukama a nic nedělat,tím větší je pravděpodobnost,že se k moci budou dostávat strany u nichž represe a omezování svobody je hlavním volebním programem....

3 0
možnosti
AK

Buď to bude jak řekl francouzský premiér: "S terorismem se musíme naučit žít" anebo volit Le Pen.

4 0
možnosti
Foto

Tvrdit, že jsme ve válce s terorismem, je stejně hloupé, jako kdyby v roce 1944 Spojenci tvrdili, že jsou ve válce s nacistickými tanky.

Terorismus je nástroj.

Nepřítelem je islám, s ním jsme ve válce.

9 0
možnosti
JL

A ještě by bylo dobré dodat za B: začali to Američani a my se teď vezeme s nimi.

1 3
možnosti
JSS

Terorismus vznikl až následně- prvně tu byli dobyvatelé jako Čingischán, Tatarové, ale i Římané... Hitler a pobllé celé Německo, Johnson a pak namočený Nixon, Carter, Bush starší i mladší, i nakonec milovník a manžel dnešní manželky do White House s bombardováním Jugolávie. Kdo se diví tomuto světu - samá lež a znásilňování....

0 1
možnosti
VK

To je tedy docela zvláštní válka.Pod různými záminkami se nám podařilo destabilizovat například Libyi nebo Sýrii atd., tím vytvořit podmínky pro vznik teroristických skupin jako je IS. Pak je v rámci humanitárních opatření bez jakékoliv smysluplné kontroly mezi uprchlíky pouštíme do Evropy. Kolik lidí musí ve Francii , Belgii nebo v Anglii zemřít než politickým špičkám v EU dojde , že je to pro Evropu cesta do pekel

7 0
možnosti
RS

Neni to jen islam, ale i mentalita migrantu. Jedine co pomuze je, nepustit je do zeme. Potom nebude islam kazdodenni thema. Mame jine starosti.

11 0
možnosti