Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KO

K47a54r81e84l 71O90r30l27í91k

9. 11. 2021 18:06

Žalm 53: "Blázen říká ve svém srdci, Bůh není." Navzdory zdravému rozumu, který vede k uznání Stvořitele, nečisté srdce to odmítá. Podobně to vidím u antisemitů, rozum jim nedává důvody k nenávisti, ale v emoční rovině převáží závist, zlost a nenávist.

0 0
možnosti
JF

Ve světě je spousta a moře příkoří!! Zvlášť té závisti, zlosti a nenávisti co jen co je mezi semity a antisemity! U nás zas máme jen jedno malé, vlastně až takové roztomilé a to mezi antibabišovci a babišovci a to jen kvůli tomu, že jedni z nich patří mezi vyvolené a pak ty vždy (i u kryt) druhé. No světe div se !!;-D

0 0
možnosti
JF

A co vastne je špatné na tom ze někdo bojkotuje Izrael ? (a to ještě dost soukromě), když v CR zase nekdo bojkotuje a dokonce i dost verejne Babise, tím ze se prohlasuje víc za demokrata než jsou snad oni samotni ?;-) Jedinne ze by se někdo cítil téměř až tak vyvolený, ze jej vlaszne nemůže nikdo uz ani bojkotovat, protože tim jak se cítí sam vyvolenym uz se vlastně bojkotuje od ostatních rovnez sám. Sally, Sally, jak chceš pro boha samojedinneho bojkotovat něco co bojkotovat uz snad ani pro svou vlastni vyvolennost a samojedinnost vic ani nelze!!;-D

0 2
možnosti

Nakladatelství Modan se projevilo jako slaboch. Jestli mu spisovatelka z politických důvodů zakázala vydat její poslední knihu, mělo bez ohledu na případné finanční ztráty přestat nabízet všechny její knihy. Nevidím jediný důvod, proč by ji měli prodejem jejich knih podporovat.

0 0
možnosti
Foto

Svět prostě blbne. Dobrá věc ale je, že drtivé procento těch, kteří o literaturu mají zájem v Izraeli, je schopno číst v angličtině, ruštině, němčině či jiných jazycích a tak se knihy této autorky k ním dostanou. Celkově si musíme zvyknout na fakt, že i mezi opravdovými genii jsou lidé rozumu mdlého, kteří podporují neoprávněné útoky na Izrael. Namátkou už proflánkutý Roger Waters nebo Lana del Rey či Jiří Hrebebár...ehm ten poslední vlastně genius není. Ale není důvod se znepokojovat nad takovými extrémisty.

1 1
možnosti
KT

Jejda, nezapomněl jste na mě?

Pořád Vám nevadí mrtví Íránci?

Vždyť spousta jich má má přátelský vztah k Izraeli...

1 0
možnosti