Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ptáte se dobře. Odpověď až tak jednoznačná nebude. Byla by, kdyby se jednalo jen o jakýsi kriminální nátlak. Způsob povedení a reakce na ono video vypovídají o něčem jiném. Pokud by byl státní zájem, tedy zájem těch, kteří mají na starosti zájem ochraňovat, alespoň s ohledem na úřad, mohla být záležitost zneutralizována, případně škody minimalizovány už v počátku. Jenomže někomu se nechtělo. Dál to komentovat nebudu.

0 0
možnosti
EC

Pan Protokolář měl hned sám vyjít na veřejnost s pravdou (byť by pro něj nebyla nejspíš příjemná) a tím by celé kompro shodil ze stolu a jeho výrobce odepsal. Možná měl podat trestní oznámení na neznámého pachatele (bylo by to jistě zajímavé) a tím převzít iniciativu. Měl se přiznat, že si (doufám) výjimečně šňupl a trochu víc se pobavil - kdo si bez viny,... Každopádně jeho odvedená práce je jiný level. A vo to jde, nebo ne?

0 0
možnosti
Foto

Co se asi tak děje... o by to jen mohlo být....

Morálka a jednání je téměř pod úrovní bahna, lidé nejsou "odcházeni" za svá pochybení, ale proto, že se někomu znelíbí (třeba se špatně podívá), k tomuto účelu sbírá hnus každý na každého, což vyúsťuje v to, že jsou lidé nabádáni k bonzování (EET) a budou za to i honorováni (připravovaná loterie).

To i za komunistů se za bonz platilo míň. ;-O

2 0
možnosti

Mám o tomto případu stejné mínění. A ačkoliv nejsem příznivec V.Klause, tentokrát velmi chválím, že se J.Forejta zastal. A myslím popravdě.

Jestli jste nevíděl seriál House of Cards, tak ho vřele doporučuji. Pochopíte, jak to chodí "v horních patrech" politiky.

2 0
možnosti

Kompro je výrobkem českých tajných služeb a možná mstivého Schapira.

Ostatně ... jakto, že americký ambassador nebyl osobně popřát ke státnímu svátku prezidentovi? Ergo kladívko, na Hradě nebyl.

4 0
možnosti
FZ

Z hradu odchází (možná drogově závislý) dobrý úředník,zůstává kancléř už tři roky bez prověrky,poradce s vazbami na Ruské tajné služby a špatný prezident závislý na alkoholu (bez možná).Místopředsedou vlády je oligarcha a stbák,místopředsedou parlamentu další stbák.Co dělají proti tomuto stavu vláda,senát,parlament a BIS je záhadou to, co jsme si tam jako voliči navolili ostudou.

9 0
možnosti
JN

J30i39ř53í 71N43o51s11e24k

8. 12. 2016 9:52

Kokš šňupe spousta lidí, jako rekreační droga vám závislost nevyrobí, pokud nesněžíte 24 hodin denně jako jistý ředitel nemocnice.

Kdybychom měli zostouzet každého, kdo si zapálí špeka, kavárna by dost prořídla a Klinika by byla vyklizená razdva. S ostatním souhlas jen částečně.

1 0
možnosti
MB

Případ Forejt je nepochybně pikantní - informace nemáme, nicméně je další třešničkou na soudobém společenském dortu ! Člověk by očekával běžnost klidu - občasné zpestření nějaké bulvární zprávy. Co se ale děje ? :

1) Hradní skupina je neuvěřitelným personálním tělesem , má požívat důvěru ...

2) ČSSD zachraňuje bijec za nesnižování Státního dluhu + VŠ za 9 měsíců ...

3) Kontraverzní EET produkují 100 udání denně !

4) 60 miliardový dluh je nabízen jako cesta šťastné budoucnosti .... Zákon !

5) Regulace všeho - nový nápad na registr lobistů - jak jednají s politiky ... !?

Obávám se, že ta žádoucí přirozenost vývoje - důstojnost státem zřízených těles, se úplně propadla kamsi jinam ! Ukažte mi, prosím nějaké místo veřejného života, jeho správy, kde by bylo možno zvolat to radostné - "Ano, zde je život - činnost - hospodaření ještě normální, dobří a příkladní správci našeho života" ! ... :-)

8 1
možnosti
JN

J25i57ř27í 43N16o24s49e77k

8. 12. 2016 9:54

Zapomínáte na nastupující brutální regulaci sociálních sítích a nemainstremových médií. To se taky úspěšně odsouvá do pozadí.

2 0
možnosti
JN

Nejste sám, kdo je znepokojen tím, co se v této zemi děje.

6 0
možnosti
Foto

Já jsem docela spokojen. 90% všech "skandálů" je umělých.

0 0
možnosti
BK

R^, díky za článek.

6 0
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal