Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)  Krátce Vám napíši svůj názor.  ZEmědělci měli vždy jiné starosti, než se starat o politiku. Soustruh zastavíte, fabriku zavřete, úředník zavře papíry do stolu a může přemýšlet o politice, nebo jít stávkovat. Ale....krávy se nenakrmí samy, pole se samo nezorá, příští úroda se sama nezaseje !  

     Zemědělské podniky musely svoje zaměstnance, nebo členy uživit. Byly samozřejmě dotace, podle přírodních podmínek, kde podnik byl, ale to nestačilo. Proto ty různé přidružené výroby, aby se dalo přežít! 

         Nyní k p. Velebovi a zmíněnému HP. Byl několik roků předsedou Agrární komory a byl dobrým. Vždycky se bil za zemědělce, protože tomu to propadl na celý život. Stejně, jako já. Mně ta práce opravdu bavila, plat byl slušný, ale nebyl nejdůležitější.

        V HP byl p. Veleba po dlouhé době jediný, který se vzepřel Klepetkovi. A trapas......když se pokyny z režie pro Klepetka dostaly omylem do ucha Velebovi.l Ten se najednou začal potit hrůzou, otázky došly!  To je můj pohled. Samozřejmě občané Prahy a všichni, kteří považují zemědělce jen za tupé hnojaře a ne, živitele národa, se mnou nemusí souhlasit!  !!!!!!

0 0
možnosti
Foto

Takových Velebů je u nás přehršel. 

KarmaR^

3 1
možnosti

Jen dodávám, na tomto sjezdu také vypískali a nenechali promluvit zástupce Občanského fóra. Velebova Agrární komora mající velký prostor v médiích a zastupující bývalá JZD  je více komunistická než KSČM.

1 1
možnosti
Foto

Povinná obrana je - nefandím Zemanovi, ani jsem ho nevolila, ale senátor Veleba v Hyde Parku mluvil rozumně. Ta hysterická štvanice na MZ je už dost trapná až jalová.

1 3
možnosti

J26a36r68a 26R26a41n44k

24. 11. 2014 5:31

...ehm....svymi prispevky jste zatim vsude fandila EZ:-/

0 1
možnosti

J79o22s29e87f 54H82e29j86n91a

23. 11. 2014 21:53

Vaše blogy čtu rád pro jejich fundovanost. Na soudruha senátora Velebu mám těžkou alergii. Normalizační komunistický aparátčík okresního formátu, který se dnes okázale hlásí k odkazu T.G.M. Je skoro signifikantní, že pod jeho bolševickou korouhví bojuje také zdejší genius z kolotoče.8-o

4 0
možnosti
Foto

Těch kostlivců ve skříních. Sem tam nějakej vypadne, zachrastí a je spláchnutej. A další zase vznikaj:-/

1 0
možnosti
Foto

Zdá se, že havlopravdisté utržili na Albertově urážku svého ega a nemohou to rozdýchat. Nyní kádrují, kdo co dělal 17.11.1989, a blábolí o nějaké totalitní moci v prosinci 1989. Pokud v prosinci 89 nějaká totalitní moc byla, pak ji držel v rukou Václav Havel a také ji příslušně používal. Kdokoli, kdo se proptivil revoluční propagandě, byl nemilostrdně smeten a dodnes je havlisty vláčen na pranýři, kdykoli se jim to hodí. Příkladů je mnoho, dokladuje to i tento článěk. Havlisté by měli především provést sebereflexi, kam tento stát zavedli a pak, budou-li slušní jak tvrdí, spáchají harakiri Rv

1 9
možnosti

Máte pravdu, příkladů je hodně, ono totiž v té době i na tom přelomu i těch lidských sviní bylo hodně. A jak je vidět na vašem kolotoči, ještě nevymřely. 

A opravdu by mě zajímalo kdo že to na Albertově utržil urážku svého ega. Jak vy tvrdíte "havlopravdisté" to tedy rozhodně nebyli.

7 0
možnosti
  • Počet článků 4821
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal