Diskuse

Hradní podraz

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Zeman škodí této zemi ,téměř každým svým činem nebo slovem a přesto ho velká část obyvatel v nedávných volbách znovu navála na hrad. Co jsme to za národ?

11 1
možnosti
RS

R26u56d43a 72S43l60a35v66í82k

27. 3. 2018 13:40

Možná chce jen Zeman odvrátit pozornost od CEFC. Ta oznámila, že prodá své celosvětové portfolio budov.

0 0
možnosti
DV

D24a71v96i98d 21V71l58k

27. 3. 2018 12:48

Zeman prostě už hraje jen na vlastní triko . Zájmy České republiky jsou mu totálně šumafuk. Spíš by mě zajímalo čím ho Rusáci drží v šachu. Že by se to týkalo velmi výhodné deblokace ruského dluhu? Na které se někteří politici z ČSSD napakovali???

11 0
možnosti
MS

Kdo ví. Možná už má Zeman někde na Krymu zamluvenou daču.

0 0
možnosti
TK

Udělal to, co měli udělat zmínění politici, místo zbrklého neprověřeného "uraženého" odmítnutí situaci prověřit.

1 2
možnosti
FF

Pokud to chtěl udělat, měl BIS pověřit tajně a ne to troubit takto do světa. Toto co provedl je úlitba Putinovi. A navíc tím říká, že ani nejvyšší ústavní činitelé nevědí, co se ve státních chemických zařízeních děje.

5 0
možnosti
KS

I kdyby se tady ten jed našel, tak to nic neříká o tom, kdo ho použil. To je stejná logika, jako by měli mít Rusové na svědomí miliony lidí, co byli zabiti kalašnikovem.

5 0
možnosti
MB

Každý to vnímá jak chce... jak se mu to hodí.

Někdo to může vnímat jako "znevěrohodnění slov premiéra a dvou členů vlády" .. jiný to může vnímat jako podporu jejich slov ("říkáme, že ne ..nemáme co skrývat ..a nemáme tudíž problém to nechat prošetřit").

Sice je to jenom gesto ..ale přece jenom je to o trochu víc, nežli pouhá slova.

A myslím, že to ocení především spojenci ...ujištění, že za jejich zády přece jenom na něčem takovém nepracujeme.

6 3
možnosti
TB

Přesně tak. Chce to méně hysterie a trochu více klidu a přemýšlení ;-)

3 1
možnosti
Foto

Karma. A když tak čtu diskusi, tak i kdyby náš prezident pozval ruské vojsko na stabilizaci poměrů u nás (čemuž bych se až moc nedivil), tak by to zde bylo mnoha diskutujícími omlouváno, že to dělá pro rozvoj cestovního ruchu.

19 0
možnosti
Foto

Už i vy se domníváte, a není divu, že vnitřní poměry jsou u nás tak rozhárané, že to chce stabilizaci? A neříká jedno úsloví z poloviny 19. století. V Čechách bude dobře, až kdy se napije kozácký kůň z Vltavy.

2 11
možnosti
IV

Zdá se, že jedině prezident z nich má rozum.

5 9
možnosti
JK

Navrhuji vyhostit i čtvrtého agenta Moskvy. Je prokázáno, že na avizovanou likvidaci novinářů již začal shánět bojový plyn Novičok a je tedy bezpečnostní hrozbou číslo 1. "Teroristy na našem území nechceme." Kde já tenhle slogan jenom slyšel, nebyly to poslední prezidentské volby?

5 0
možnosti
ZJ

Jak si může někdo myslet, že Ruská rozvědka nedokáže zabít dva lidi. Kdyby je chtěli zlikvidovat Rusové tak to udělali stoprocentně a proto bych jim to nepřisuzoval!

2 1
možnosti
FF

A proč by je někdo jiný zabíjel?

0 0
možnosti