Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas pane Stejskale, ale jednu připomínku mít budu. Paní poslankyni Černochové prostě ještě nikdo neprozradil, že ve filmu je všechno jen jako. Že, přestože se tam střílí, zločinci padají jako mouchy, tak nikdo nezemře (většinou;-)), že ti co hrají Hitlera, Stalina či Gottwalda tak většinou nesdílí jejich ideály atd. Že to neví (s nadsázkou) i pan Hamáček mě až tak nepřekvapilo, ale že to neví ani pan Kalousek, to mě šokovalo. Ač vůbec není moje politická krevní skupina, považoval jsem ho za docela chytrého, a často i logicky argumentujícího člověka. Už jsem si ho ze seznamu vyškrtnul.

A ta připomínka je k vaší obhajobě pánů Čtvrtníčka a Potměšila (oba, jako herce, uznávám). V té jejich šlamastyce jde o to, že jen oni a filmový štáb věděli, že to je jen jako. Ostatní účastníci toho "filmu" se ale domnívali (ti bystřejší až do chvíle kdy je poznali, ti méně bystří až do konce), že to je doopravdy. A proto ten (dost nízký) trest.

1 0
možnosti

..já si myslím že pokud paní dosud sama nepřišla na to..že ve filmu je to jen jako....tak by měla jít jednoduše od válu....a to hned...

0 0
možnosti

Souhlas R^ O Kalouskovi jsem si přes všechny jeho peripetie vždycky myslel, že mu to myslí. Teď už o tom nejsem tak přesvědčen. :-/

4 0
možnosti

J42a25n 34F35r54o45l78í77k

22. 10. 2014 15:45

Je věcí vkusu každého voliče koho si volí. Pokud se třeba pražané rozhodli mít svého zastupitele v paní Žilkové, jejíž duchaplná herecká dílka s Cardou retardou, Suchánkem a Gencerem  právě reprízují na kanálech TV je to jejich věc. Příště si tam doufám zvolí Agátu aby bylo i trochu porna na radnici.

1 0
možnosti

..karma a souhlas....v návaznosti na pan kolegu Dvořáka...statistika je neúprosná..a proto pravidlo o tom že ..polovina lidí je podprůměrné inteligence...platí i v parlamentu...

9 0
možnosti
Foto

Karma. Jen to dokládá výrok jistého psychologa, který řekl, že polovina lidí u nás má podprůměrnou inteligenci - a to nám ještě fandil.

U jmenovaných bych očekával, kdyby se u nového filmu divili: jak to že ten Bruce Willis zase hraje, vždyť v tom minulém ho zastřelili.

7 0
možnosti

Oni ho zastřelili? Já myslel, že vylít do vzduchu na tom asteroidu? ;-D

2 0
možnosti

Trapný a zoufalý případ. Je to nedůstojné i pro takový "tyjátr", jakým je naše politická scéna.

1 0
možnosti
Foto

O45t39t88o 81Č19e31r58n90ý

22. 10. 2014 13:33

Jsou prostě aktivity, které se neslučují s vysokými veřejnými posty. I ten veřejný post by měl mít určitý respekt, který by měl onen veřejný činitel prohlubovat. Role v hloupých seriálech to rozhodně není. Souhlasné hlasy jen ukazují, že vnímáme demokracii jen jako prázdné rovnostářství. Možná, že k tomu přispívá i pochybná popularita oněch "kulturních pracovníků". Což je ještě horší.

3 0
možnosti

Jistěže role v TV seriálu nedodává vrcholnému politiku vážnosti a lesku, mj. to vypadá, že jako ministr je špatně placen a musí si takto podivně přivydělávat.

Ale rozhodující asi je, kdy byl seriál natáčen - jestli před Stropnického působením na MO, nebo už "natáčel" jako ministr.

1 0
možnosti

Poprvně vám dávám karmu.Shrnul jste to velmi dobře. R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal