Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J77i16r92i 70T83i45c17h50y

22. 3. 2022 15:52

Prispevky v soucasnych diskuzich se hemzi prirovnanimi k Hitlerovi a nacistum. Ty ale musi byt v poradku, soude podle dodanych plusu.

0 0
možnosti
EN

Zelenský podle mne nejspíš řekl ty dvě nehoráznosti s plným vědomím toho, co to způsobí. Totiž, že se právě proto, že se jedná o tak citlivé záležitosti, se jeho projevu dostane daleko větší pozornosti než, kdyby zůstal korektní.

2 0
možnosti
JL

Taky jsem si všiml těch dvou disonancí, a to jsem jen četl zprávy , neviděl jsem projev. Byl tam ještě jeden lapsus - Zelenskij prý neřekl "konečné řešení židovské", ale evropské otázky. Tak nevím. A samozřejmě opomněl ukrajinské pogromy na židy. Mimochodem Židy vraždili i Poláci a Rusové, to bylo v 19.století, ale i dříve. Ale bylo by dobré vzít na naší, západní, evropské straně na vědomí, nenávist, kterou k nám oficiální ruská propaganda generuje. O tom většina Čechů asi zatím nemá tušení. Polsko nazývají "hyenou", že prý chce sežrat zbytky Ukrajiny...Polsko by se mělo také "denacifikovat". Což v ruské hatmatilce znamená odstranit vše protiruské, protiputinovské. - V Krmelu rozehráli nebezpečnou hru nenávisti, a jak to známe od Hitlera a nacismu, za tím se rýsují hromady mrtvol. Na Ukrajině s tím už začali.

1 1
možnosti
HH

Tisíce? Trochu věcnosti a faktů. Jednostrannost je jen ke škodě. A bude hůř, již se chystá zákon o tom, co je jediná pravda. Páně Blažek se již o to s novináři, samozřejmě s těmi kovanými, podělil. Mám pocit pane Stejskal, že se jim budete hodit.

0 3
možnosti
Foto

Pro p. Hasíka: Ano, tisíce. Jde o číslo ze Zelenského projevu, nikoli o mnou z prstu vycucané hausnumero. Čili věcně a fakticky: vezmeme-li do úvahy počet civilních obětí dle statistiky OSN plus počet padlých vojáků na obou stranách, jsme řádově na tisících. Nebo máte jinou statistiku? --- Tvrzení obsažené ve Vaší poslední větě založené na pocitech nechám bez komentáře. Na fantasmagorie je nesnadné věcně a fakticky reagovat. Děkuji.

3 0
možnosti
VV

A o den pozdeji jineho roku se narodila zena ze vsech nejlepsi a take oden pozdeji zase jineho roku jsme leta oslavovali vyroci vitezstvi pracujiciho lidu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4846
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 828x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal