Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Myslím, že tuto patovou situaci vyřeší jen Druhý příchod Ježíše Krista. Židé pochopí že Ježíš je opravdu jejich Mesiáš a muslimové poznají kdo je pravda, cesta a život.

0 0
možnosti
IS

To je mimo jiné i důsledkem "efektivního" školského systému.

0 0
možnosti
ZH

Na druhé straně je dobré, že někteří mají odvahu se na celou nenávist vyprdnout a vyfotí se s kým chtějí a kamarádí s kým chtějí. Dobře tak. R^

3 0
možnosti
KO

K29a10r73e65l 95O74r12l42í66k

23. 11. 2020 6:26

Tu nenávist plodí v muslimech korán, jestliže chtějí být pravověrní muslimové, nemohou jinak. Jsou obětí svého náboženství. Díky za smutné informace.R^

6 0
možnosti
Foto

Ono to lze obrátit, vidí korán jako něco, co jim dovoluje co nejefektivněji artikulovat své zájmy. Tak jako kalvinismus nejlépe vystihoval ducha kapitalismu.

0 1
možnosti
FD

To jsou názory umírněných muslimů!

5 0
možnosti
Foto

Ti neumírnění brousí nože, vyrábějí rakety, kopou tunely ...

3 0
možnosti
Foto

Tak podobný festival nenávisti se objevil v Česku u školní fotky arabských a českých dětí a nejen tam.Hloupi frustrati jsou prostě všude a Egypt jistě není vyjimkou.To přece není žádný ukázkový vzorek populace,jen místní žumpa... soudil by jste i všechny Čechy podle pár hlupáků co posílají romské a arabské děti do plynu?

1 6
možnosti
Foto

Na Vaši poslední větu odpovím nikoli. Ovšem v Egyptě nejde o pár hlupáků, ale o podstatnou část populace včetně elit. O to je to smutnější.

5 0
možnosti
RC

Je to stejně zvláštní, že egyptská a též jordánská veřejnost po 40 a 25 letech mírové smlouvy s Izraelem mají s tím problém, ale nedávno SAE s Bahrajnem podepsalo mírovou smlouvu a veřejnost je tam daleko více otevřená mírové smlouvě, na letišti v Dubaji třeba hrála na piano emirátská žena Šalom alejchem(písnička na přivítání Šabatu) izr.turistům v pátek večer, košer jídla v prvních emir.hotelech, texty v hebrejštině a společné vystoupení izraelských a emirátských zpěváků, atd., atd.. Prostě vše, co v Egyptě a Jordánsku nenajdete ani náhodou. Tedy kromě vládní a armádní spolupráce těchto zemí.

A je to škoda.

3 0
možnosti
Foto

Také na egyptský a jordánský přístup nahlížím se zklamáním a lítostí. O to vícpříjemně překvapil emirátský a bahrajnský. --- Díky.

4 0
možnosti
JZ

Zaujalo mě požití filozofického pojmu entita. Ten tam má nějaký jiný význam v jejich reáliích než jako ekvivalent českého "jsoucno"?

0 0
možnosti
Foto

V tomto případě jde o propagandistický výraz, který nemá s oním filozofickým pojmem mnoho společného. Jde o termín z prostředí islámského antisionismu, které je natolik posedlé antiizraelskou nenávistí, že místo názvu židovského státu používá pejorativní sousloví „sionistická entita“.

1 0
možnosti
Foto

I59v69a71n 81M45a43r86e91k

22. 11. 2020 21:29

Pane Stejskale, Karma. R^R^R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 4821
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal