Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Především je to tvrzení proti tvrzení a pokud je někdo nakloněn jedné straně, jde pouze o sympatií, emoce nebo chuť uvěřit zrovna této verzi.

0 0
možnosti
Foto

hranice mezi tím je jako pohyblivý svátek-to přijde na situiaci, na kvality dvořícího se a morálku té druhé strany

0 0
možnosti
Foto

Kontrolní otázka: Proč tam lezla? Každý hotel, i ten náš malý, má svou lobby, kde možno bez problémů konverzovat. Již to, že mladá atraktivní žena jde s někým do pokoje, cosi implikuje.

V roce 1998 jsem pracoval v Polsku a od jedné starší paní (mně bylo 50, jí možná také 50 nebo pár let mladší či starší. Těžko soudit) pronajímal "kawalerku", tedy garsoniéru.

Absolutně vyloučila, že by mi ten byt ukázala sama. Museli jsme počkat na jejího druha, který mě do bytu doprovodil.

2 1
možnosti
Foto

Myslím si, že každá žena i muž vycítí náklonnost druhé strany. Pokud je mi to nepříjemné, oznámím to, případně hned ukončím. Pokud se slečna novinářka ještě nechala doprovodit k autu, muži to dalo znamení, že má šanci... Proč se nechala doprovodit, a pak o tom napsala to, co napsala? Budu střílet do vlastních řad: nebylo to trochu taky proto, aby jako novinářka měla o čem psát?

2 0
možnosti

"každá žena i muž vycítí náklonnost druhé strany"

To neznáte mě. ;-D;-D;-D Někteří lidi jsou vůči tomuto "sociálnímu voodoo" (jak já tomu říkám) vyloženě tumpachoví.

1 0
možnosti
Foto

Kdysi byli ženy chráněny spodničkami, korzety atd., dnes v éře minišatiček musejí být chráněny dobrými mravy vynucenými zákonem a soudy.

2 0
možnosti
JZ

Já tedy nejsem příliš obeznámen s celým vývojem kauzy medaile, ale toho, co vím, usuzuji, že se jedná o případ jiného typu než tento s obtěžováním. V případě medaile totiž nejsou jasná základní fakta a tudíž je obtížnější hodnotit kdo co vlstně udělal nebo neudělal a proč. Jenomže v americké kauze se oba aktéři shodli na tom, co se stalo a muž dokonce připouští možnou chybu z jeho strany, tvrzení protistrany ani nijak nevyvrací. Tudíž se tady zase o takové dilema nejedná: chybu zjevně udělal muž, byť možná s ne až tak nemravnými úmysly.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 835x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal