Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Hlasování- Kdo máte pozitivní zkušenost s romy- cikány, dejte mi +, kdo špatné, tak -

1 15
možnosti
KD

K73a56r69e37l 72D77u10b

15. 4. 2014 10:34

Být označen za rasistu opovrženíhodnými organizacemi, zmetky, hovady,  kocáby, kostlány a jinou havětí, je VYZNAMENÁNÍ  srovnatelné s Čestnou Legií, Croix de Guerre, Medal of Honor a Bílým Lvem.  (dohromady!)  ;-)

7 0
možnosti
KD

K64a38r91e42l 78D92u10b

15. 4. 2014 10:23

Začátek konce každé společnosti nastane, když polovinalidí zjistí, že nemusí pracovat, protože se o ně druhá půlka postará, a tadruhá půlka zjistí, že nemá cenu pracovat, protože výsledek dostane někdo jiný.

5 0
možnosti
PV

P11a10v91e15l 92V78é46b60r

15. 4. 2014 10:16

Zcela určitě existují slušní cikáni (výraz Rom je výmysl rádoby korektních politiků). Jenomže: Ti slušní musí před vlastní komunitou tu slušnost skrývat. Malý příklad: Moje žena je dámská krejčová. Jedna z mála v okolí. Chodily k ní i cikánky. Potom zjistila, že ji pár cikánek okradlo a tak si mezi cikánkami začala vybírat a přijímá pouze ty slušnější. Vtip je v tom, že se k ní doneslo, že jedna z těch slušných rozhlašovala, že moji ženu okradla o 1500 Kč, přičemž moje žena ví naprosto přesně, že jí nic nevzala. Nicméně, aby ta paní obstála ve své komunitě, musí si vymýšlet neexistující krádeže.

Není potom divu, že časem i ti potenciálně slušní zparchantí...

5 0
možnosti
AK

Těhotná nepřizpůsobivá si lehne na chodník a předstírá nevolnost či pád. Vy pochopitelně když vidíte těhotnou ženu v nesnázích tak zjihnete a snažíte se jí pomoci. Jakmile se nad ní skloníte, vyřítí se na vás tlupa soukmenovců s tím, že jí okrádáte a že jste jí okradli..... a pochopitelně chtějí "ukradené" peníze zpět. Vybírají si uličky bez kamer, lehají si před společné vchody atd. Z toho plyne: Nepřibližovat se, zavolat záchranku a policii....Pokud ovšem takto budou pokračovat, nemohou se divit, že se jim skutečně každej bude z dálky vyhýbat. Realisti jako já, to dělají už teď a naivisti možná procitnou... Neziskovky jako ROMEA by takové chování kolegů měla pranýřovat nejen na netu, ale Kostlán a další by měli vyrazit do terénu... za naše prachy by se taky mohli trochu vyvenčit s příbuznými

7 0
možnosti
AT

Báseň o Romech

Narodil se Rómeček, je ho plný dvoreček.

Sotva naučil se chodit, všechno se mu začlo hodit.

Líbí se mu velice plné rušné ulice.

I hromadná doprava ve všem jemu nahrává.

Všude zadarmo si jede, s revizorkou řeči vede. Zaplatit chce- nelidská, není ona rasistka? Ve škole tomu moc nedá, už se zase viník hledá. Klidně by šel do školy, chtěj po něm však úkoly. Učitel se na něj zlobil, když mu ukrad jeho mobil. Nepochopil nelida, že si mobil nehlídal! Teď už křičí Romská mama- nechoď tam, jdu tam sama! Pochopil snad ředitel, že náš syn je trpitel? Patnáct let a pátá třída- do života trochu bída. Škola skončí, už se těší, sociálka všechno řeší. Minul rok a minul třetí, teď má doma dvě tři děti. A už zuří- to se nedá, těžko bydlení se hledá. Na otázku odpoví hodný úřad bytový. Ani netrvalo dlouho, pět cikánů se stěhovalo. Do bytečku jako klícka- naše vláda, ta je lidská. Za měsíc je zase kravál- kdo by se tomu ale nadál. Chtějí platit energie, vždyť my z dávek jenom žijem! A náš malý nemá boty, žena by šla do roboty. Jenže čeká další děcko-co vy po nás chcete všecko! Abych já snad začal robit- že se na vás začnu zlobit! A jestli se naseru, tak skončíme v Bruselu! Správný cikán, ten se nedá, jen svou pravdu si hledá.

10 0
možnosti
  • Počet článků 4818
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal