Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P16e77t70r 49L11o57r68e38n68c

16. 1. 2023 22:09

Ty billboardy jsou ze stejného "rodného hnízda", jako byly předtím ty proti Drahošovi, předtím ty proti Schwarzenbergerovi, předtím ty Zubové a Tlustého za svržení Topolánkovy vlády v čase našeho předsednictví EU, předtím ty žluté pro Klause jako ochránce čistě české republiky proti Sudeťákům, vedle toho pak ještě pár krátkodechých pokusů miliónových billboardů za nemajetného Petra Robejška apod.

To nic, to jen náhody...;-)

0 0
možnosti
Foto

Babiš lže, i když funí ze spánku... Vám karma. R^

2 0
možnosti
KT

Pokud tolik lidí skáče na absurdní bláboly, je to smutná vizitka našeho národa. Někdo se v jiném článku rozčiloval, že jsou o Babišovi voliči vnímáni jako hlupáci nebo neschopná lůza. Když ale někdo věří nesmyslným proklamacím nebo sází na drobné dary, místo aby se přičinil prací, jak takového jedince jinak vnímat?

Vám karma, ale taková k pláči.

6 0
možnosti
Foto

I když nepíšu kvůli karmě. děkuji. A že je k pláči? I taková snad stačí. Příjemný čas se sluníčkem.

1 0
možnosti
Foto

A je po otázkách!

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti
Foto

Onen bilboard je prostě strašení lidí podle vzoru Miloše Zemana. Ten před deseti lety strašil lidi, že Schwarzenberg vrátí Sudeťákům majetky a přes pěti lety zase, že Drahoš k nám natahá imigranty. A Babiš dnes zase straší lidi tím, že Pavel zavleče naši zemi do války, zatímco on Babiš je zárukou míru. Obávám se, že na hodně lidí podobné strašení zabírá, i když je zcela vylhané.

6 0
možnosti
Foto

Ano, hodně lidí na to slyší, proto byl výsledek prvního kola takový jaký byl. Díky za Váš trefný příspěvek.

1 0
možnosti
Foto

Karma pane Stejskale. asi v příštích dvou týdnech zažijeme neuvěřitelné...

7 0
možnosti
PD

Klacek a pes, že?

0 1
možnosti
Foto

Byl p. Babiš prezidentem v době, kdy došlo k vyvěšení zmíněného billboardu? Tak jakýpak klacek a pes. Jen další přešlap v jeho volební kampani. (Že je dělají i ostatní neznamená, že by uvedená lež byla o to menší.)

5 0
možnosti
Foto

Ačkoli obhájci billboardů p. Nerudové a p. Pavla by jistě dokázali vysvětlit jemný rozdíl mezi jejich poselstvím z doby před 1. kolem a tím, co má p. Babiš na onom billboardu nyní, po 1. kole, platí pro ně "v bledě modrém" totéž, co pro. p. Babiše. Mám-li měřit všem stejným metrem, pak jinou reakci na Váš příspěvek ani nabídnout nemohu. Padni komu padni.

0 0
možnosti

Jo teď jsem to viděl na Echo 24, jsou tam i fotky, toho prezidenta mu poradili fakt blbě. No kdysi dávno před státnicemi mi kámoš poslal dopis s adresou pan inženýr..., jsem myslel, že ho pojedu přerazit.;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 4846
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 828x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal