Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejde o triumf, to byste musel označit za triumpf každé porušení pravidel ve sportu. Stále totiž zůstává v platnosti příslušná rezoluce RB OSN. A USA nedaly ani návrh na její zrušení.

0 0
možnosti
JR

J93a95n 86R18á21ž

5. 9. 2020 17:24

Jaký to rozdíl od neplodného plavání v mezinárodní politice za vlády Obamy, kde převládaly slovní gesta nad činy, že ano?

1 0
možnosti
DR

Teprve čtvrtý stát na světě, který má zájem o přesun ambasády. No nevím, je to věc názoru, ale triumf si představuje fakt úplně jinak.

0 1
možnosti
Foto

Zatímco v případě Srbska jsem potěšen, co se týče Kosova, tam zůstávám dost rezervovaný a moc zatím nevidím velký přínos, který toto semeniště problémů může Izraeli přinést. Naopak se obávám toho, že kritici Izraele budou operovat například minulostí kosovského vůdce Thaciho.

2 1
možnosti
Foto

Vašemu postoji, Martine, rozumím, na mysl mi přišlo totéž, ale v tomto případě považuji umístění ambasády do Jeruzaléma za tak obrovskou přidanou hodnotu, která snad předčí případné lapálie s uznáním Kosova spojené. Jak oba dobře víme, Izrael je v situaci, kdy musí některé věci dělat jinak, než bychom si mysleli my, že by je bylo správné dělat (vztah k RF, otázka Krymu a další). Je to vskutku tanec mezi vejci. (Ostatně Kosovo jako takové, to nebude do budoucna jenom Thaci a spol. - doufejme. I já jsem měl k této zemi rozporuplný postoj, nyní ale mi nebude nic bránit tento stát uznat - už jen pro to gesto s Jeruzalémem.)

1 0
možnosti