Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J34a30n 44P46e42c43h97a

5. 11. 2015 13:24

A tuhle kulturu, kterou reprezentuje nadřazený a nadržený macho, sem hlavouni z EU nadšeně importují. :-P

2 0
možnosti
Foto

Myslím si, že vyzývavě oblečená žena bude po právu i u nás terčem ataků, natož zcela nepřiměřeně oblečené trdlo v Egyptě.  Nechápu proč se nezahalila? A navíc jako méněcenný tvor  ... co mohla čekat?? Tož zvykejme si!!  Evropským ženám to nepřeji a je mi jich líto jak nakonec dopadnou. :-(

0 1
možnosti

Nebo ho sama vyprovokovala aby se dostala do televize.. Joojo takhle se casto vychazejici hvezdicky chovaji aby upoutaly pozornost !!

0 24
možnosti

Vy už máte fakt dost...

2 0
možnosti

Skvělý okamžitý zásah ochranky.R^

0 0
možnosti
Foto

Ochranka obchoďáku, která zasáhla, inzerenti, kteří odstoupli či vedení televize, které moderátorku vyhodilo, budou s největší pravděpodobností - muslimové;-D

Co teď. Ti jsou přece zlí všichni8-o

5 3
možnosti

Jestli v tomto případě dostal blbeček chuť na mladou holku je  možné. Nicméně to nic nemění na tom, že muslimové mají PRÁVO bít ženu, kdežto u nás je tom minimálně přestupek, ne-li TRESTNÝ ČIN. To je podstata problému. Kecy o tom, kdo je zrovna na videu jenom zamlžují tuto podstatu.  Chybí už jenom konstatování, že všichni muslimové nejsou zlí, obvyklý argument vítačů.

21 1
možnosti

Sory, asi jsem do příspěvku neměl psát tu poslední větu. 

  Můj příspěvek měl být o tom, že holku obvinili z nemravného oblečení a přitom v záběru byla jiná žena stejně oblečená.

0 0
možnosti
Foto

J66a19n 52Š18i81k

31. 10. 2015 19:00

Myslím si, že incident vůbec nesouvisí s nějakou odlišnou kulturou. Je to asi tak, jak píše pan Adámek: blbeček dostal chuť na mladou holku. U nás se se to může stát (a taky se stává) totéž, jen většinou za zavřenými dveřmi. Statistiky domácího násilí na ženách taky nejsou příliš povzbudivé..

7 4
možnosti

Všimněte si dámy v černém nalevo u stánku v okamžiku příchodu sledované dvojice - je totiž stejně nemravně oblečená. Takže obvinění moderátorů z nevhodného oblečení je víc než směšné - zřejmě tam chodí víc žen takhle oblečených. Takže se jedná jen o to, že blbeček dostal chuť na mladou holku.

19 2
možnosti

Stahne Ceska televize Tvaruzkovou, Pisarovicovou, Borka, Fridrichovou.....??

9 1
možnosti

Jo jo, dámy přichystejte se. Nová kultura se blíží.

Děkujeme mamá Merkel a spol. ;-O

22 3
možnosti
  • Počet článků 4813
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal