Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Článek perfektní.

Nevíte někdo, odkud se vyskytl Tomáš jakubčík? Onanuje se svými "názory" pod každou zmínkou o muslimech, potažmo "palestincích".

1 0
možnosti

Ofocená úvaha s přirovnáním k nacistickému Německu mi připomněla jednu historickou skutečnost cituji: Spojeným královstvím byl Irgun považován za teroristickou organizaci, a po masakru ve vesnici Dejr Jásin řada světových osobností (např. A. Einstein) označilo Irgun za organizaci fašistickou. Byl tedy snad Albert Einstein antisemita stranící druhé straně? Jistěže nikoli, pouze na rozdíl od většiny zde publikovaných jednostranných příznivců a fandů pouze jedné strany konfliktu, kdy černobíle kydají hnůj na druhou stranu byl bytostným humanistou, který odmítal násilí v duchu filozofie Petra Chelčického, která inspirovala Tolstého, Gándího či Čapka. Představte si, že se dnes do pohraničí do země svých předků /od dob Přemysla Otakara/ začnou vracet sudetští Němci a za pomocí tvrdého teroru ve stylu Irgunu zaberou o 20% více území, než by jim přidělil plán OSN a vyvražďováním obcí vyženou 800 tisíc usedlíků do utečeneckých táborů, kde budou po generace vyrůstat naši potomci. Jste si jist, že budete stranit nově se navrátivším lidem jenom proto, že si Sudety prohlásí za zemi zaslíbenou a patřící pouze a bezvýhradně jim a nikomu jinému? Signifikantním na aktuálním problému oblasti Kanaánu je podle mého Jeruzalém, který /budete se možná divit/ není původně ani židovským, ani muslimským a ani křesťanským městem, ale městem Jebúsejským, které postupně vyznavači výše uvedených tří světonázorů vojensky ovládli, tudíž ani jeden ze současných okupantů Jeruzaléma nemá na město větší či menší nárok - budou se muset holt mezi sebou domluvit, jinak se budou vyvražďovat do konce světa.   

Kdysi za Masaryka jsme měli každý svého žida - doba pokročila a tak máme pro změnu každý svého muslima. Výše zmíněný Karel Čapek ve své nadčasové úvaze Proč nejsem komunistou trefně popsal tu nejhorší lidskou vlastnost a to je schopnost brutální generalizace - velice lidsky v ní popisuje nesmyslnou paušální nevraživost vůči Němcům, kterou dnes po židech a Němcích začínáme uplatňovat vůči muslimům ...

0 1
možnosti

Souhlas. R^R^

Ta věta programového bodu 3 "...zachovávat a rozvíjet to dobré, co naše česká kultura obsahuje v souladu s islámem"  je obzvláště vyčůraná. V podstatě nám sděluje, že dobré je jenom to, co je v souladu s islámem. :-/

1 0
možnosti
Foto

I74v31a79n 56M45a77r75e15k

31. 7. 2014 9:00

!!Nejhorší asi na tom je že se u nás z muslimy zcela rovnocenně začíná debatovat či vyjednávat co ano a co ne ? ! ? ! Mám dojem že to záčátek problémů do kterých se pomalu ale jistě dostáváme naší neschopností a za pár roků můžeme očekávat "multikulti systém" po vzoru Francie,Norska či Dánska ! ! ! Rv Rv Rv !!

3 0
možnosti
Foto

naše tolerance ke všem podobným spolkům nás dovede do pekla.

2 0
možnosti

Vynikající věcná a názorná argumentace R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 4819
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal