Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Opričníci v Moskvě jsou vzteklí, že Češi jsou drzí a že už nemohou mít v Praze 150 špionů, fakt je to štve. Ale nebojte pár desítek jich v Česku stejně bude jen se budou muset rozvrstvit po konzulátech. Ale Rusko má jiné starosti než vzdorovité české palice (a slovenské - Babiš je Slovák), mají problém s Ukrajinou, s Tureckem, s Amerikou....a dokonce jim chtěl někdo podříznout Lukačenka. Není to snadné, to vládnutí, továrišči.

1 0
možnosti
PK

Další požadavek RF je ukončení práce ruských posil s českým velvyslanectvím v Moskvě což činí dle medií asi 90 lidí....

0 0
možnosti
PK

Jedná se většinou o Český dům - hotel, restaurace, servis. Byl jsem tam 2x před 40 lety na kontraktech. A bylo to perfektní. Tenkrát bylo klasické ubytování v místních hotelích velmi obtížné. Neumím odhadnout o kolik se to jen s českým personálem prodraží. Moskva je drahá ...

0 0
možnosti
Foto

Aspoň něco. Po tolika letech cíleného rozdělování společnosti ke slávě Putina. Vypadá to, že to gubernizování ČR došlo tak daleko, že se toho už někdo začal bát. Putinovi větročichové už pod sebe stihli sešlápnout ČT nastrčenými členy její rady. Už to bylo poněkud protektorátní.

1 0
možnosti
JL

Proč souhlasí s paritou? Chtěj si udržet špionážní centrálu v ČR a je tu tkový drobný rozdíl: Češi využívají Rusy v Moskvě jak podpůrný personál (což je hloupé, tam jsou vždycky agenti), a Rusové samozřejmě tak hloupí nejsou. Předpokládám, že budou čachry s těmito čísly. Jde o paritu diplomatů, neb všech pracovních ambasád nebo všech pracovníků včetně domácích? O tom ve svém nadšení zatím česká vláda nepromluvila. Média se mohli zeptat velvyslance v Moskvě, ten dobře ví, co je to zase za šarádu tatarskou.

0 0
možnosti
MB

Na současnou situaci se dobře hodí hláška z filmu - "Princ a Večernice". Okamžik, kdy jsou hledány zmizelé princezny. Objeví se zchromlý stařík - (V. Lohninský), s berlemi - Princ Velen se slituje a obětavě jej nese na zádech, až na vršek kopce.

Tam se objeví nůše plná pochutin - Vysloužilec rázem obživne a už má obě nohy zdravé ! Hoduje, se svou podlou partou. Princ natáhne ruku a je osopen - "Co to děláš, kam to hrabeš Jelimane" ? Princova odpověď zněla - "Již nehodlám býti Jelimanem" ! ... [>-]

No nevím, role tam byly různě obsazené. I pasáček vepřů, hromotluk, pacholek i sluha ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Stejskale. Nevím, jestli má ruská tajná služba opravdu něco společného s destrukcí ve Vrběticích. Možná ano, možná taky ne. Zato vím, že ten Váš Mossad má na svědomí také hodně destrukcí. Anebo ne?

1 8
možnosti
LP

Pane Mužíku, měl byste už vědět, že destrukce Mossadu, jsou zásadně mírové a humanitární. Stejně jako třeba ty v Kosovu. A pak jsou tady destrukce ruské, ty jsou zase vždy a zásadně nepřátelské a útočné, třeba jako ty ve Vrběticích...

3 5
možnosti
MM

Domnívám se, že Zeman v nedělí oznámí, že díky jeho přátelským vztahům s Putinem se podařilo krizi zažehnat a vyzve občany k pokračování nerozborného přátelství s Ruskem.

5 0
možnosti
Foto

Ach jo!

Že i Vy spolknete tu neustálou mediální masáž i s navijákem, to jste mne opravdu překvapil.

Snad nejhorší na tom je, že jsme celému světu za šašky.

I Washington námi musí pohrdat jako naprosto nesvéprávným vazalem.

Až se uvolní hranice ohledně Covidu, abych se potom styděl vytáhnout paty za hranice...

1 14
možnosti
MM

Co si teď požnete, když vám vyhostili řídící orgán?

To abyste se opravdu bál vycestovat, ale do Ruska by to snad ještě šlo.

6 0
možnosti

R^

Vážím si Vašich moudrých slov!

Že to Rusy nezajímá? Myslím si, že po již stoleté komunistické a postkomunistické deformaci společnosti je svobodné myšlení těžké až nemožné!

Podívejte se na nás. Když Putin zahájil svoji hybridní válku, třetina občanů (na vesnici prakticky všichni!) těm lžím neoblomně věří a pravda je nezajímá! Oni ví, co je pravda!

Rusko stojí na hliněných nohách. Je to nebezpečné, ale kdo se nebojí, vyhrává!

:-)

2 0
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

ale zase jedno ale

Pokud by hradní padouch v neděli tvrdil něco o svém eufemizačním vlivu u rusáků, veřit osobně nebudu ani slovo.

Po dlouhých letech lží věřit nemohu. Jak uvedeno mockrát, této existenci bych snad mohl věřit pouze v případě, pokud by prohlásila, že jako obvykle lže...

5 0
možnosti
  • Počet článků 4819
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal