Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já vysoký štekle můžu dodnes (a to jsme stejně staří, Lubomíre), nicméně jen na pár (až dva páry) hodin denně. Už leta, co leta - desetiletí - nosím přes léto žabky (ovšem na klínku), zbytek roku "botasky" (od Vietnamců)...

Přesto si myslím, že na chlapy vysoké podpatky fungují - dřív kouknou na nohy, než do obličeje.;-)

Nicméně mít štekle nařízené by u mne vyvolalo odpor i na těch pár hodin denně. Stejně jako nařízení, že "botasky" ne. Ovšem postavené (v roce 1997) buď botasky, nebo práce, uvedlo můj odpor do správných mantinelů...:-P

0 0
možnosti
MS

Osobně jsem asi na napůl cesty. Podpatky si ráda občas nazuju, ale pokud bych je měla příkazem, rychle by se mi zprotivily.

0 0
možnosti
VV

Protoze uz je to par let co jsem tam byl musel jsem se podivat na fotky. na ulicich v Tokyu jsen nezahledl zadnou zenu v lodickach. Do jedne mely vsechny mokasiny a vetsina z nich nehezke a nerovne nohy.

Take jsem nevidel zadnou zenu v kimonu, ale v jednom obchodnim dome na Ginze jsem to kimono manzelce koupil. A vubec mne pri japonske usluznosti neprekvapilo, ze kdyz jsem jednu z prodavacek pozadal zda by si to kimono neoblekla protoze melapodobnou postavu jako manzelka, s usmevem zmizela v kabince a za chvili se mi v nem predvedla.

0 0
možnosti
Foto

Tak to vypadá, že v těch lodičkách chodí jen na pracovišti, nosí si je zřejmě sebou tak jako moje žena, když jde v Praze na koncert.

0 0
možnosti
JS

jehly snad nutí tak akorát v bordelu ;-)

0 0
možnosti
EH

Vypadá to, že v Japonsku mají stále nějaký polofeudální systém, kdy zaměstnavatel je bůh a všichni cvičí, jak on píská, a to často doslova.

0 0
možnosti
EK

Co je chlapům co do toho co ženy nosí? Sami jsou líní a pohodlní, když se jim to líbí, ať si v tom zkusí chodit sami.

1 0
možnosti
EH

V tom samém zaměstnání, kde nutí ženy do podpatků a kostýmů, nutí chlapy do obleků, takže taky potřebují emancipaci. :-)

Nevím, kdo přišel na to, že bankéř v kravatě prodá víc než bankéř v rozhalence. Na mě to rozhodně nefunguje.

1 0
možnosti
IL

I64v53a62n92a 32L85a27n23c50e

27. 6. 2019 12:16

Souhlasím, bez vysokých podpatků.R^ Podpatky mi zničily nohy, nikdy už bych takovou blbost neudělala. Nosila jsem je neustále, bez podpatků jsem si nedovedla představit vyjít mezi lidi.

0 0
možnosti