Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Takže asi toliko k věrohodnosti." :-D Přátelé, tento blog je stoprocentně věrohodný!!! :-D #takurcite

0 1
možnosti

Tvarůžková s  naprosto  zpronevěřila  zásadám objektivní žurnalistiky.

1 3
možnosti
Foto

Přátelé, konečně to někdo napsal. Kvůli Tvarůžkové jsem přestal sledovat v době jejího výskytu ČT a obávám se, že nejenom já. Kde ta dáma bere tu aroganci, drzost a povýšenost? Jak si může dovolit takhle jednat s lidmi, kterým svojí inteligencí nesahá ani po kotníky? Jak dlouho jí ještě bude dovoleno urážet hosty a neprofesionálně, jako na trhu, jim skákat do řeči? Pan Dvořák se asi na televizi nekouká, nebo možná na Primu...

3 2
možnosti

Nemohl jsem jinak a tak jsem se vera na tento pořad díval znova. Tato dáma "hovořila" a Hejtmanem Haškem. Zjistil jsem, že to jinak nedokáže i kdyby jí hozil nějaký postih od zaměstnavatele. K disciplině, kterou se živí pan Kraus nyní na Primě/dříve na TV/ a to je licencovaný pořad "Skákání do řeči", by se měla přihlásit na některé komerční stanici, která ještě není touto pokleslostí zasažena. Její prožitek z tohoto boje je tak velký, že do výrazu tváře, který se dá číst jen v pokleslém literárním žánru. Na příklad: "koutky úst zlověstně svěšené, přivřená oční víčka signalizují útok, diskuzi změnila na slovní přestřelku, její vzrušení a zápal přinely i slinu do ústních koutků, ........" a to poslední tam včera také bylo.

S omluvou k těmto trapmostem, dnes naposled, protože tématika je odporná, neradostná a vše ponižující.

Nemohu pí Tvarůžkové popřát, aby se jí podařilo s tím nešvarem vypořádat, není na to disponovaná, tak to jen zůstane u přání dobrého zdraví a chuti do klidného a spokojeného života. Pokorný.

3 1
možnosti

Ale zastanu se paní Tvvarůžkové. Ten iteligentní génius Hašek- teda podle vás-

má nic neříkající dvou minutový monolog  bez obsahu a co ta  žena má udělat než mu skoči do řeči blbovi

1 0
možnosti

Ze ten Dvorak neprisel na to, ze takove typy jako Tvaruzkova jim kazi veskerou propagandistivkou praci. Ja to vidim dokonce jako sabotaz propagandy v Ceske televizi a to preci nejde.

4 2
možnosti

Tak jsem se na to také podíval a nestačím se divit, co všechno platím formou koncesionářských poplatků. Přál bych té Stračeně zánět struků. ;-)

7 1
možnosti
Foto

Před chvílí byla zase hustá, vytrvale pokřikovala na Haška. Ač ho nemusím, rozhodně mě více zajímalo to, co říkal on, než to, co mu neustále podsouvala ona.

Možná by si ty hosty ani nemusela zvát, vystačí si sama. Ovšem nevím, kdo na to pak bude koukat.

6 2
možnosti

Moderátorka má chování řeznického psa. Tohle přece nemůže dělat moderátorku ČT. Skutečně hnusné vystupování. Kdo ji protěžuje? Rv

3 2
možnosti

Proste Tvaruzkova, Pisarovicova, Krouzkova to je vykvet Ceske televize. A 100 000,- mesicne take neni marnych.

5 3
možnosti

Prekvapive, ze pan Fiser si je neceni. Co se stalo ?

1 2
možnosti

Lubomíre máš pravdu,jsi nechutně neobjektivní jedinec;-D

0 2
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5173x
Jsem nechutně neobjektivní jedinec :-)